คอร์ดเพลง สิได้บ่

สิได้บ่ : ศิลปิน สอง ภัสสร
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง สิได้บ่ ของ สอง ภัสสร

เนื้อร้องเพลง สิได้บ่

พอแต่เปิดผ้าม่าน บ่าวตาหวาน ยิ้มมาใส่ ขอไปนั่งใกล้ใกล้ พอสิได้แนบ่น้อ พี่ชาย เอ้ย... เห็นอ้ายแล้วใจมันสั่น เก็บไปนอนฝันว่าได้เป็นแฟน รูปหล่อแถมนิสัยดี น่าฮักจั่งซี้คนนี้แหละแมน สาวนายังกำพร้าแฟน อยากเดินเกี่ยวแขนสิได้บ่น้อ อยากขอไปนั่งใกล้ใกล้ เอาแก้มซบไหล่ยามใจมันท้อ ปีนผ่านกำแพงความอาย ย้อนหลงฮักอ้ายคักหลายหละเนาะ เก็บอาการไว้นานแล้วหนอ ขืนเก็บไว้ต่อย้านอกแตกตาย... เป็นแฟนอ้ายจักคนได้บ่ ขอเป็นแฟนอ้ายจักคนสิได้บ่ มีคนจองแล้วบ่สี่ห้องหัวใจ ขอฮักอ้ายนำแนเป็นหยัง อย่าฟ้าวหลับตาซังใส่นางเด้ออ้าย หัวใจคนโสดมันหนาว เมื่อยามเหงาเหงาจักสิเว้ากับไผ ถ้าอ้ายมาเป็นคู่ซ้อน กอดแทนหมอน คือสิอุ่นใจ สนองไมตรีแน่อ้าย น้องคงแห้งตายหากอ้ายบ่แล เป็นแฟนอ้ายจักคนได้บ่ ขอเป็นแฟนอ้ายจักคนสิได้บ่ เห็นว่าหล่อว่าเท่ห์ อย่าเต๊ะท่าคักหลาย อย่าปล่อยให้น้องแค่นอนฝัน ขึ้นสวรรค์เห็นเห็น คันได้เป็นน้อแฟนอ้าย... หัวใจคนโสดมันหนาว เมื่อยามเหงาเหงาจักสิเว้ากับไผ ถ้าอ้ายมาเป็นคู่ซ้อน กอดแทนหมอน คือสิอุ่นใจ สนองไมตรีแน่อ้าย น้องคงแห้งตายหากอ้ายบ่แล เป็นแฟนอ้ายจักคนได้บ่ ขอเป็นแฟนอ้ายจักคนสิได้บ่ เห็นว่าหล่อว่าเท่ห์ อย่าเต๊ะท่าคักหลาย อย่าปล่อยให้น้องแค่นอนฝัน ขึ้นสวรรค์เห็นเห็น คันได้เป็นน้อแฟนอ้าย...
ธรรมดาสามัญ - Toro Pop Overdose

ไม่ใช่คนดีเลิศเลออะไรขนาดนั้น ไม่ได้เป็นคนมีคุณธรรมที่ยิ่งใหญ่ เป็นเพียงผู้ชายธรรมดา แบบสามัญทั่วไปที่หาได้ตามข้างทาง แต่งตัวเชยเชยเสื้อผ้าไม่เคยเกินสองร้อย โดยสารรถเมล์เงินเดือนที่มีก็น้อยน้อย อยู่อย่างเจียมเนื้อเจียมตัวชีวิตยังหลักลอย ยังเฝ้าคอยคนมาเห็นใจ เดินผ่านสาวสาวสวยสวย ทำได้แค่เพียงส่อง เอาแค่ชำเลืองแอบมอง หัวใจก็ยังสั่น ไม่เคยได้ลิ้มได้ชิม อิ่มอยู่แค่ในฝัน ได้เท่านั้น ก็สุขหัวใจ ประกาศตรงนี้ชัดเจนให้โลกได้รู้ไว้ โพสผ่านโซเชียลออนไลน์ให้รู้ว่าฉันโสด สถานะพร้อมดูแลพร้อมยกใจทั้งหมด อยากมีคนโปรดของหัวใจ ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง สิได้บ่ - สอง ภัสสร

Advertisement
ถ้าเธอไม่บอก - แมว จิระศักดิ์

ถ้าเธอไม่บอก ก็มองไม่ออก ที่ใจเธอนั้น ฉันเป็นใคร ฉันอยู่ตรงไหน ถ้าเธอไม่บอก ก็คงยังคิดหนัก คิดไป และในใจฉัน ก็จะมีแต่คำถาม เหมือนฉันหรือเปล่า เธอคิดเหมือนฉันหรือเปล่า จะเท่ากันไหม กับใจที่คิดถึงเธอ รอ ฉันรอแต่เธอเสมอมา ก็อยากจะรู้ ต้องอยู่อย่างนี้ อีกนานไหม เพียงแค่คำสามคำ จากใจถึงใจ บอกได้ไหม ช่วยบอกได้ไหม ฉันจะรอ ฉันรอ ที่เธอไม่บอก ให้เดาเองหรือเปล่า หรือเปล่า ถ้าเดาว่ารัก จะรู้ได้ไง ว่าตรงกับใจของเธอ รักฉันหรือเปล่า เธอรักฉันหรือเปล่า จะเท่ากันไหม กับใจที่ฉันรักเธอ รอ ฉันรอแต่เธอเสมอมา ก็อยากจะรู้ ต้องอยู่อย่างนี้ อีกนานไหม เพียงแค่คำสามคำ จากใจถึงใจ ช่วยบอกได้ไหม อย่าทำเป็นเฉย ให้คนที่เค้าคอย น้อยใจ มันน้อยใจ มันน้อยใจดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

วิธีฝึกกีต้าร์ ด้วยตัวเอง, กีต้าร์คอร์ดเนื้อเพลงสิได้บ่, คอร์ด อูคูเลเล่ เพลง สิได้บ่, เนื้อเพลง สิได้บ่ คอร์ดอูคูเลเล่, เนื้อเพลง สิได้บ่ คอร์ดอูคูเลเล่, การจับคอร์ดกีต้าร์ , อูคูเลเล่ คอร์ด เพลงสิได้บ่, เว็บคอร์ดเพลง สิได้บ่ guitar, เว็บคอร์ดเพลง สิได้บ่ กีต้าร์