คอร์ดเพลง เพราะความรัก

เพราะความรัก : ศิลปิน มาช่า : สังกัด : Grammy
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง เพราะความรัก ของ มาช่า

เนื้อร้องเพลง เพราะความรัก

ฉันเคยถามคำนี้เสมอ อยู่ภายในใจ กี่ครั้งที่เรานั้นขัดแย้ง เราผ่านพ้นมันได้ไง กี่ทีที่แรงแสนแรง เกือบจะลุกเป็นไฟ แต่เราก็ไม่เคยจะทิ้งกัน * เพราะเรามีบางอย่างอยู่ลึก ฝังในความรู้สึกอยู่แสนนาน เหนืออารมณ์ทุกอย่างจะกระทบมัน ไม่อาจเทียบกัน และทำให้ได้รู้ ** ไม่มีอะไรที่จะเหนือกว่า ความรักของเรา ที่มีในใจของเธอกับฉัน ฮา..... ไม่มีอะไรจะมาแยกทาง เมื่อในหัวใจคนสองคน ต่างก็รักกันมันสำคัญกว่าสิ่งไหน ต้องกระทบกันอย่างนี้เสมอ ระหว่างลิ้นและฟัน ต้องคละต้องเคล้าชีวิต และเรียนรู้กันและกัน ก็ยังต้องเจอเรื่องราว และปัญหาร้อยพัน แต่เราก็ยังคงจะเข้าใจ (ซ้ำ * ,** ) (ซ้ำ ** )
บ่ค่อยมีเวลาหรือหาทางสิไป - บิว ผู้บ่าวบ้านนา

หนักใจบ่น้องหล่า ที่ต้องคอยตั๋วอ้ายสู่มื้อ แอบเล่นแอบเสี่ยงมือถือ คุยไลน์กับไผคนนั้น เฮ็ดพอปานเขาเป็นคนสำคัญ เว้าอ้ายกะหลอยไปคุยกัน กับเขา คนนั่นแม่นไผ คบกันมาตั้งโดน อ้ายเป็นคนที่บอกฮักน้อง ไปไสมาไสเฮาสอง กะมีแต่คนอิจฉา แต่มื้อนี้เจ้าเปลี่ยนแปลงตัวเอง ชวนไปไสบ่ค่อยมีเวลา น้องหล่า ให้อ้ายถามแหน่ บ่ค่อยมีเวลา หรือหาทางสิไป หากหัวใจน้องไปทางเขา บ่ต้องฝืนต้องเว้าให้มันฮู้สึกดี แค่ส่ำนี้มันกะเจ็บพอแฮง ไปสาหล่า คำแพง อ้ายสิบ่ขวาง บ่ค่อยมีเวลา หรือหาทางสิไป หากหัวใจน้องไปทางเขา บ่ต้องฝืนต้องเว้าให้มันฮู้สึกดี แค่ส่ำนี้มันกะเจ็บพอแฮง ไปสาหล่า คำแพง อ้ายสิบ่ขวาง ความฮักของเฮาสองคน มันคงไปต่อบ่ได้ เอาหัวใจอ้ายคืนมา แล้วมาเอาใจน้องคืนไป ฮักนั้นฮักอยู่ดอก กะอ้ายนั้นฮักน้องเบิ้ดใจ แต่สิให้เฮ็ดจังใด๋ เพราะหัวใจน้องมีเขา ไปสาหล่า คำแพง อ้ายสิบ่ขวาง ทางฮัก ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง เพราะความรัก - มาช่า

Advertisement
ฝันผ่าน - Earth And Universe

ฝันที่ผ่านเมื่อฉันหลับไหล ภาพที่มองเห็นไกลออกไป เธอคนเดิมที่ตรงที่เดิม ที่เคยสดใส วันเวลาที่เราร่วมเดินหวนคืนกลับไป ฉันและเธอ สองเราอยู่เคียง   ความทรงจำที่คงเหลืออยู่ ก็คงเจือจางเมื่อวันคืนผ่าน แต่สิ่งดีดีที่เธอมีให้ จดจำ และยังคงฝัน   จดจำ และยังคงฝัน จดจำ และยังคงฝัน จดจำ และยังคงฝัน  จดจำ และยังคงฝันดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เพลงเพราะความรัก จึง ให้มีหวัง, เพลงเพราะความรัก ไอซ์, ฟัง เพลง เพราะ ความ รัก, เพลง เพราะ ๆ เกี่ยว กับ ความ รัก, เพลง ความ รัก เพราะ ๆ, เพลง รัก เพราะ ๆ ความ หมาย ดีๆ