คอร์ดเพลง ใจโคตรหล่อ

ใจโคตรหล่อ : ศิลปิน บ่าววี
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ใจโคตรหล่อ ของ บ่าววี

เนื้อร้องเพลง ใจโคตรหล่อ

เอาหน้าจีบสาว พี่คงแพ้ตั้งแต่ยกหนึ่ง ความหล่อไม่ถึง ไม่เหมือนคุณชายในหนังละคร แก่งแย่งแข่งกับใคร รู้ตัวว่าแพ้แน่นอน อยากอัพเกรดหน้าปอน ปอน ไว้สู้แต่ตังค์ไม่มี * ก็เลยต้องใช้ความดีซื้อใจ ให้สาวกดไลค์กับเขาสักที จะได้มีแฟนแก้เหงาวันนี้ ขอสามนาทีออนแอร์ความใน **หน้าตาไม่ดี แต่ใจโคตรหล่อ หัวใจหล่อ หล่อ ไม่เคยหลอกหักอกใครสักราย รักใครรักจริง รักจนวันตาย ไม่มีวันร้องไห้ ถ้าฝากชีวิต กับคนใจโคตรหล่อ ได้ฟังจบแล้ว พี่พอมีหวังกับเขาหรือเปล่า มีสาวคนไหน รับเยื่อใยที่พี่ถักทอ ยกให้สองมือ กับใจที่ไม่ลอกอ ให้รับแมน แมน หล่อ หล่อ ดูแลเทคแคร์ทุกวัน โฮ.... โฮ โฮ โฮ โฮ โฮ.... โฮ โฮ โฮ โฮ โฮ โฮ ( ซ้ำ *, **, **)
ลูกไผหว่า - ไหมไทย หัวใจศิลป์

ตื่นก็ตื่นสาย ๆ ถ้วยจานบ่ล้างงานบ้านบ่เฮ็ด เล่นเน็ตเหมิดมื้อ แชทกับไผหือ ตีสามตีสี่ เป็นจั่งซี้ลูกไผหว่า ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า มิดซีหลี่ หากมีเงินเที่ยว พ่อแม่เหลียวน้ำจ้างกะบ่พ้อ รอผู้นำแสงสว่าง เข้าบ้านเอิ้นใช้ขี้คร้าน  ขี้คร้าน ลูกไผหว่า ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า  ยามขอเงินแต่ละครั้งแต่ละเทื่อ ตั๋วพ่อแม่จนหว่าหลงหลงเชื่อ ได้เท่าใด๋กะใช้ไปบ่เหลือ เบื่อบ่เข้าใจลูกไผหว่า ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า ลูกไผ โอ้น้องหล่า สงสารพ่อแม่เจ้า เฮ็ดงาน เช้าค่ำแนเด้อหล่า สิคบสิมักผู้ใด๋ กะเบิ่งดีดีเด้อหล่า อ้ายย้านเขาพาเจ้าไป แวะตรวจภายในน้องหล่า ที่เว้าจ่มจ่มอยู่นี้ กะอยากให้เจ้าเข้าใจ ว่าอันใด๋ดีบ่ดีให้คิดเอา เฮาสิเฮ็ดจั่งได๋ ให้สังคมไทยน่าอยู่ ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า  ตื่น.ตื่น.ตื่น สวย.สวย ถ้วยจานบ่ล้างงานบ้านบ่เฮ็ด เล่นเน็ตเหมิดมื้อ แชทกับไผหือ ตีสามตีสี่ เป็นจั่งซี้ลูกไผหว่า ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า มิดซีหลี่ หากมีเงินเที่ยว พ่อแม่เหลียวนำจ้างกะบ่พ้อ รอผู้นำแสงสว่าง เข้าบ้านเอิ้นใช้ขี้คร้าน  ขี้คร้าน ลูกไผหว่า ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า  ยามขอเงินแต่ละครั้งแต่ละเทื่อ ตั๋วพ่อแม่จนหว่าหลงหลงเชื่อ ได้เท่าใด๋กะใช้ไปบ่เหลือ เบื่อบ่เข้าใจลูกไผหว่า ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า ลูกไผ โอ้น้องหล่า สงสารพ่อแม่เจ้า เฮ็ดงาน เช้าค่ำแนเด้อหล่า สิคบสิมักผู้ใด๋ กะเบิ่งดีดีเด้อหล่า อ้ายย้านเราพาเจ้าไป แวะตรวจภายในน้องหล่า ที่เว้าจ่มจ่มอยู่นี้ กะอยากให้เจ้าเข้าใจ ว่าอันใด๋ดีบ่ดีให้คิดเอา เฮาสิเฮ็ดจั่งได๋ ให้สังคมไทยน่าอยู่ ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า โอ้ย..หนอ.. ให้สงสารพ่อแม่เจ้า แนเด้อน้องหล่า อย่าได้เฮ็ดจั่งซั่น อย่าได้เฮ็ดจั่งซี้ แนวใด๋มันบ่ดี อย่าได้พากันสร้าง แนวใด๋มันดีดี เอามาเป็นดอกโตอย่าง ให้พ่อแม่เผิ่นได้อ้าง ว่านางหล่าแม่นลูกไผ นั่นล่ะหนา ศรัทธาเอย..เออ..โว.. โอ..โอ้..โอย..นั่นล่ะหนา ยามของเงินแต่ละครั้งแต่ละเทื่อ  ตั๋วพ่อแม่จนว่าหลงหลงเชื่อ ได้เท่าใด๋กะใช้ไปบ่เหลือ เบื่อบ่เข้าใจลูกไผหว่า ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า ลูกไผ โอ้น้องหล่า สงสารพ่อแม่เจ้า เฮ็ดงานเช้าค่ำแนเด้อหล่า สิคบสิมักผู้ใด๋ กะเบิ่งดีดีเด้อหล่า อ้ายย้านเขาพาเจ้าไป แวะตรวจภายในน้องหล่า ที่เว้าจ่มจ่มอยู่นี้ กะอยากให้เจ้าเข้าใจ ว่าอันใด๋ดีบ่ดีให้คิดเอา เฮาสิเฮ็ดจั่งได๋ ให้สังคมไทยน่าอยู่ ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า ลูกไผ.ลูกไผ.ลูกไผหว่า โอ้ย..หนอ..ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ใจโคตรหล่อ - บ่าววี

Advertisement
ไม่เหลือใคร (หมอลำซัมเมอร์) - ป๋อ ณัฐวุฒิ สะกิดใจ

อยู่เพียงลำพังอยู่อย่างเดียวดาย มองไปทางไหนก็ไหวหวั่น เมื่อไม่มีเธอเมื่อไม่มีกันเธอจะให้ฉัน ทำเพื่อใคร * เมื่อคนหนึ่งมีรักเธอเปลี่ยนหัวใจ และก็ทิ้งกันไปมีใหม่ รักที่เคยมีอยู่ กลับทิ้งไป ** ไม่เหลื่อใครอีกแล้ว ไม่เหลือใครอีกเลย แม้ว่าคนที่เคย บอกว่ารักทั้งหัวใจ ไม่เหลือใครอีกแล้ว เหลือแค่เพียงตัวเองและใจ เจ็บช้ำต่อไป อย่างนี้ อยู่เพียงลำพังเมื่อไม่มีเธอเจอเพียงความเหงา เพียงเดียวดาย หมดเลยกำลังหมดเลยแรงใจไม่มีเรี่ยวแรง จะก้าวเดิน (* , **) (**) ต้องเจ็บช้ำ ต่อไป คนเดียว ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

วิธีฝึกกีต้าร์ ด้วยตัวเอง, เว็บคอร์ดเพลง ใจโคตรหล่อ, เว็บคอร์ดอูคูเลเล่, เนื้อเพลง ใจโคตรหล่อ คอร์ด อูคูเลเล่, เนื้อเพลง ใจโคตรหล่อ คอร์ด อูคูเลเล่, ตารางคอร์ดกีต้าร์โปร่ง, เว็บคอร์ดเพลง ใจโคตรหล่อ แท็ป, อยากได้ คอร์ดเพลง ใจโคตรหล่อ, เนื้อเพลง ใจโคตรหล่อ คอร์ด, เนื้อเพลง ใจโคตรหล่อ คอร์ด, คอร์ดเพลงใจโคตรหล่อ