คอร์ดเพลง ไม่มีเหตุผล

ไม่มีเหตุผล : ศิลปิน ก๊อก กิจติเดช
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง ไม่มีเหตุผล ของ ก๊อก กิจติเดช

เนื้อร้องเพลง ไม่มีเหตุผล

โกรธเกลียดชิงชังหลงละเมอเฝ้าเพ้อคอย หึงหวงหม่นหมองจิตใจร้อนรน ทั้งทุกข์และสุขมากมายปะปน บางครั้งสับสน เกือบเป็นบ้าไป   มันคือความหมายและอีกมากมายของคำว่ารัก แต่แปลกยิ่งนัก รักนั้นมักไร้เหตุผล ถ้าเราได้เจอกับคนที่คิดว่าใช่สักคน ไม่ต้องหาเหตุผลอะไร ให้มากมาย   เพราะฉะนั้น อย่าถามฉันเลยได้ไหม ว่าเพราะอะไร ฉันนั้นจึงได้รักเธอ ให้รู้แค่เพียงว่าตอนนี้หมดใจที่มีฉันมอบให้เธอ เหตุผลนะเหรอ ตอบเธอไม่ได้   มันคือความหมายและอีกมากมายของคำว่ารัก แต่แปลกยิ่งนัก รักนั้นมักไร้เหตุผล ถ้าเราได้เจอกับคนที่คิดว่าใช่สักคน ไม่ต้องหาเหตุผลอะไร ให้มากมาย   เพราะฉะนั้น อย่าถามฉันเลยได้ไหม ว่าเพราะอะไร ฉันนั้นจึงได้รักเธอ ให้รู้แค่เพียงว่าตอนนี้หมดใจที่มีฉันมอบให้เธอ เหตุผลนะเหรอ (ตอบเธอไม่ได้)   เพราะฉะนั้น อย่าถามฉันเลยได้ไหม ว่าเพราะอะไร ฉันนั้นจึงได้รักเธอ ให้รู้แค่เพียงว่าตอนนี้หมดใจที่มีฉันมอบให้เธอ เหตุผลนะเหรอ ตอบเธอไม่ได้   เหตุผลที่ฉันรักเธอ ตอบเธอไม่ได้
good help - Death Cab For Cutie

You'll never have to hear the word "no" If you keep all your friends on the payroll The non-disclosure pages signed Your secret's safe between those lines The scaffolding will cheer and console you But remember what your mother told you That good help is so hard to find For people that are so refined   You're trying to turn into the skid In this never-ending grid   There's a long, slow fade To a darkened stage And I hear you say "Only a fool gives it away" Only a fool would give Only a fool gives it away   You said you wanna stake out your claim High above the city from where you came Don't you know the air's so thin? It starves the brain of oxygen I know it's such a dangerous place For there are more ascensions than there is space Angels causing accidents The camera phones'll document But if I start to levitate Pull me down with all your weight   There's a long, slow fade To a darkened stage And I hear you say "Only a fool gives it away" Only a fool would give Only a fool gives it away   You're trying to turn into the skid In this never-ending grid But you should know it's not ideal All those hands upon the wheel   There's a long, slow fade To a darkened stage And I hear you say "Only a fool gives it away" There's a long, slow fade To a darkened stage And I hear you say "Only a fool gives it away" Only a fool would give Only a fool would give Only a fool gives this awayดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง ไม่มีเหตุผล - ก๊อก กิจติเดช

Advertisement
follow that dream - Elvis presley

Follow that dream, I gotta follow that dream Keep a-movin, move along, keep a moving    * I've got to follow that dream wherever that dream may lead I've got to follow that  dream to find the love I need When your heart gets restless, time to move along When your heart gets weary, time to  sing a song But when a dream is calling you,      There's just one thing that you can do Well, you gotta follow that dream wherever that dream may lead You gotta follow that  dream to find the love you need         Keep a-movin, move along, keep a moving Got to find    me someone whose heart is free Someone to look for my dream with me And when I find her I may find out Just what my dreams are all about ( * ) Keep a-movin, move alongดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เพลงไม่มีเหตุผล รับน้อง, เพลงไม่มีเหตุผล ดังพันกร, เพลงไม่มีเหตุผล แอน มาแนง, เพลงไม่มีเหตุผล frick, เพลงไม่มีเหตุผล 4sh, เพลงไม่มีเหตุผล ถ้าคนจะมีใจ, เพลงไม่มีเหตุผล เวสป้า, เพลงไม่มีเหตุผล ถ้าคนจะมีใจ4shared, เพลงไม่มีเหตุผล good morning, เพลงไม่มีเหตุผล เวสป้า4shared, เพลง ไม่มีเหตุผล รับน้อง, เพลง ไม่มีเหตุผล 4sh, เพลง ไม่มีเหตุผล ดัง, เพลง ไม่มีเหตุผล แอน มาแนง, เพลง ไม่มี เหตุผล ดัง mp3, เพลง ไม่มี เหตุผล ดัง พัน กร, เพลง ไม่มี เหตุผล แอ น, โหลด เพลง ไม่มี เหตุผล ดัง, โหลด เพลง ไม่มี เหตุผล, เพลง งอน ไม่มี เหตุผล, คอร์ดไม่มีเหตุผล ถ้าคนจะมีใจ, คอร์ด ไม่มีเหตุผล ถ้าคนจะมีใจ, คอร์ดไม่มีเหตุผล เวสป้า, คอร์ด ไม่มีเหตุผล เวสป้า, คอร์ดไม่มีเหตุผล frick, คอร์ด ไม่มีเหตุผล frick, คอร์ด ไม่มีเหตุผล บอย, คอร์ด เพลง ไม่มี เหตุผล good morning, คอร์ด เพลง ไม่มี เหตุผล ดัง, คอร์ด เพลง ไม่มี เหตุผล frick, คอร์ด เพลง ไม่มี เหตุผล