คอร์ดเพลง I Will Love So Love You

I Will Love So Love You : ศิลปิน The Worm
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง I Will Love So Love You ของ The Worm

เนื้อร้องเพลง I Will Love So Love You

I will love, So love you มีแค่ความฝัน มีแค่ความหวัง หล่อเลี้ยงทุกครั้งที่อ่อนไหว ว่าในวันนี้ที่ฉันยังหายใจ เพื่อรอให้ใครเดินเข้ามา * เจอกับรอยยิ้มในนาทีนั้น เปรียบเหมือนฝันที่ตามหา คืนที่เคยเงียบเหงา เข้านอนพร้อมน้ำตา จะเป็นแค่เรื่องของเมื่อวาน ไม่มีคำที่ฟังแล้วเลี่ยน มีแต่รักที่มากขึ้นทุกวัน ให้เวลาแทนทุกคำยืนยัน ตราบยังมีตะวันอยู่บนฟ้าไกล ** ใจฉันพร้อม จะดูแลหัวใจเธอ จะยืนเคียงข้างเธอคนนี้ ไม่ว่าฟ้าของพรุ่งนี้เป็นอย่างไร ใจฉันพร้อมโอบกอดเธอด้วยหัวใจ แม้ว่าจะนานสักเท่าไร จะไม่เปลี่ยนไป I will love, So love you เธอจะรู้ไหมเธอคือเหตุผล ที่โลกมืดมนเลือนหายไป เป็นคำตอบว่าฉันเดินทางเพื่อใคร รอใครเดินเข้ามา (ซ้ำ *, **) (ซ้ำ **) (ใจฉันพร้อมโอบกอดเธอด้วยหัวใจ) แม้ว่าจะนานสักเท่าไร I will love, So love you I will love, So love you I will love, So love you
เธอเป็นคนเดียวที่ฉันจะรัก - รุจ ศุภรุจ The Star 4

เธอเปรียบเป็นดังแสงไฟ ที่มาฉายส่องให้ได้มองสุดทาง ในเวลาที่ใจฉันท้อ รอจะเจอความหวัง แค่เธอนั้น ที่อยู่ข้างๆกาย ลมโบกมาแรงหนาวเย็น ไม่ได้รู้สึกหนาวข้างในจิตใจ ไออุ่นเธอที่มีให้ฉัน วันนี้มันห่มหัวใจ มีอะไรซ่อนไว้ ที่ไม่เคยบอกกับเธอ * เธอเป็นคนเดียวที่ฉันจะรัก และอยากจะบอกเธอคือทุกสิ่ง เพียงขอให้รู้ว่าใจหนึ่งดวงนี้ ไม่ทิ้งให้เธอต้องอยู่ลำพังจากนี้จนตาย ** ยังไงจะมีแต่เธอเท่านั้น ฉันปฏิเสธที่จะไปรักใคร ได้ยินไหม ชีวิตจะอยู่ตรงนี้ตลอด และจะย้ำตลอด มีแต่เธอทั้งหัวใจ ใครผ่านเข้ามาหลายคน ก็แค่พ้นผ่าน พบแล้วเดินจากไป มีแต่เธอคนเดียวคนนี้ ที่ไม่เคยจากฉันไป พอเข้าใจใช่ไหม ที่ฉันรู้สึกกับเธอ ( *, ** ) ( * ) ใครดียังไงในชีวิตฉัน ขอปฏิเสธไม่ยอมให้หัวใจ รักคนไหน ชีวิตจะอยู่ตรงนี้ตลอด และจะย้ำตลอด มีแต่เธอทั้งหัวใจ จะมีแต่เธอฉันสัญญาดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง I Will Love So Love You - The Worm

Advertisement
บ่มักเด้อเหล้าแต่เซาบ่ได้ - ระ อาร์สยาม

บ่ บ่ได้มักเด้อเหล้า แต่ว่าเฮาหละผั่นเซาบ่ได้ พ้อหมู่เพื่อนฝูงทีไร ตั้งวงใหญ่ละอ้อมข้างอ้อมแอว สุราบ่แม่นยาเสพติด แต่ย้อนย้านผิดใจหมู่นั่นแหล๋ว บางทีมันก็ ก็พาเฮาไปถิ่มแข่ว นำฮั้วนำแทวนำข้างโอ่ง ยามละมีบุญเฮือนไผ พอได้ไปตู้ดกินนำหมู่ ขอนำหลาย หลาย เด้อสู รินมาดู๊สิหน้าแดงโอ่งโต่ง เหล้าขาวเดี๋ยวหน้าเข้าฝ้า รินให้แหน่หนาสองแปดห้าเหล้าหงส์ บ่มักปานใด๋ ยังโดนขืนใจให้ร่วมวง เต้นโดะเต้นดงม่วนคือสิตาย บ่มักปานใด๋ แต่เซาบ่ได้ดอกเด้อเหล้า บ่มักดอกปานใด๋ แต่เซาบ่ได้ดอกเด้อหล่า เที่ยวบุญบั้งไฟนั่นหนา เมาจนว่าเยี่ยวใส่ซ่ง ไปเบิ่งหมอลำ กะพาผู้สาวลงท่ง ไปเบิ่งดอกหมอลำ กะพาผู้สาวลงท่ง เสร็จธุระกับโฉมยง พาอ้ายหลงฮอดหม่องมา โอ๊ย เนาะ อันสุรานารีคือคนมักม่วน กะอันสุรานารี คือคนมักม่วน ฟ้อนลั่วขัวะล้วนข้วน คือส่างมาม่วนแท้น้อหล่า เซ็น เซ็นกิน สิ้นเดือนจั่งจ่ายกะได้หนา เอ้าเซ็นดอกเซ็นกิน สิ้นเดือนจั่งจ่ายกะได้หนา แม่ค้าด่าว่าบักหมา หมากะหมาฝรั่งตั๋ว โอยลูกโตละหมื่นพุ้นเด้อ บ่มักปานใด๋ แต่เซาบ่ได้ดอกเด้อเหล้า บ่มักดอกปานใด๋ แต่เซาบ่ได้ดอกเด้อหล่า เที่ยวบุญบั้งไฟนั่นหนา เมาจนว่าเยี่ยวใส่ซ่ง ไปเบิ่งหมอลำ กะพาผู้สาวลงท่ง ไปเบิ่งดอกหมอลำ กะพาผู้สาวลงท่ง เสร็จธุระกับโฉมยง พาอ้ายหลงฮอดหม่องมา โอ๊ย เนาะ อันสุรานารีคือคนมักม่วน กะอันสุรานารี คือคนมักม่วน ฟ้อนลั่วขัวะล้วนข้วน คือส่างมาม่วนแท้น้อหล่า เซ็น เซ็นกินสิ้นเดือน จั่งจ่ายกะได้หนา เอ้าเซ็นดอกเซ็นกิน สิ้นเดือนจั่งจ่ายกะได้หนา แม่ค้าด่าว่าบักหมา ห้วย หมากะได้ มื้ออื่นสิมาเซ็นใหม่เด้อ บ่ บ่ได้มักเด้อเหล้า แต่ว่าเฮาหละผั่นเซาบ่ได้ ไปกินอยู่ข้างเล้าไก่ ไก่กะตายละเป็ดน้อยกะตื่น หน้าสามถอยหลังอีกห้า หย่างไปหย่างมาอยู่หั่นเบิดคืน ล้มใส่ขี้ควาย กะย้อนว่าเมาแล้วมึน เบิดมื้อเบิดคืนกองเอาะเยาะ ข้อยละบ่ได้มักเหล้า แต่ว่าให้เซาละข้อยเซาบ่ได้ ข้อยบ่ได้มักปานใด๋ หมู่กะรินให้ข้อยเลยเซาบ่ได้ เข้าใจไหม ข้อยบ่ได้มักเหล้าดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

เพลง i will love so love you, เพลง i will love so love you 4sh, เพลง i will love so love you คอร์ด, เพลง i will love so love you cover, เพลง i will love so love you mp3, เพลง i will love so love you mv, เพลง i will love so love you 4, คอร์ด เพลง i will love so love you the worm, เนื้อ เพลง i will love so love you, คอร์ดอูคูเลเล่ เพลง i will love so love you, คอร์ด i will love so love you, คอร์ด i will love so love you the worm, i will love so love you คอร์ด ukulele, i will love so love you chords, i will love so love you คอร์ด, i will love so love you chord, i will love so love you เนื้อ, i will love so love you เนื้อเพลง คอร์ด, เนื้อเพลง i will love so love you แปล, i will love so love you the worm เนื้อเพลง, เนื้อเพลง i will love so love you the worm เดอะเวิร์ม, เพลง i will love so love you the worm เนื้อเพลง