คอร์ดเพลง แม่ฮ้างมหาเสน่ห์ – ลูกแพร ไหมไทย อุไรพร

The Hook (ท่อนฮุค)

อยากแลอยากลุ่นอยากลอง อยากจองเป็นคู่สร้างสม แม่ฮ้างกะสาวตาคม เป็นหนึ่งในล้านซะแล้วแก้วตา ถึงมีราคีผ่านมา ไม่เป็นปัญหาใด ๆ เลย ปัญหาบ่มี บ่มีปัญหาหยังเลย...

Lyric and chords

คอร์ดเพลง แม่ฮ้างมหาเสน่ห์ และ เนื้อร้อง แม่ฮ้างมหาเสน่ห์ ของ ลูกแพร ไหมไทย อุไรพร ::อยากแลอยากลุ่นอยากลอง อยากจองเป็นคู่สร้างสม แม่ฮ้างกะสาวตาคม เป็นหนึ่งในล้านซะแล...
คอร์ดเพลง แม่ฮ้างมหาเสน่ห์ และ เนื้อร้อง แม่ฮ้างมหาเสน่ห์ ของ ลูกแพร ไหมไทย อุไรพร ::อยากแลอยากลุ่นอยากลอง อยากจองเป็นคู่สร้างสม แม่ฮ้างกะสาวตาคม เป็นหนึ่งในล้านซะแล...
แชร์แชร์

เนื้อร้อง + คอร์ดเปลี่ยนคีย์ : แม่ฮ้างมหาเสน่ห์ - ลูกแพร ไหมไทย อุไรพร

ผู้ประพันธ์ : ดอย อินทนนท์ | ดนตรี : กิตติศักดิ์ สายน้ำทิพย์

Lyric and chords width transpose key

Intro:EmEmEmEmEmDDEm(2 Times)ปลื้มEmใจจังเมื่อเจอแม่ฮ้าง จังจั้งเต็มตา หล่อนนั้นหนาอายุอาวัย ละไม่เกินซาวสอง หน้าตาท่าทางก็เท่ห์ แถมมีเสน่ห์เป็นกอง เจ้าของเดิมที่เคยครอบครอง เขาปล่อยให้น้องมาได้ไงกัน (เจ้าของเดิมเขาปล่อย ให้น้องมาได้ไงกัน) แจ่มจันนะจ๊ะพิมใจ หม่องได๋ละก็ดูอวบอั๋น ฟืนไฟคงหลายแหรกลาน น่าใฝ่น่าฝันพัวพันหลายเด้ แม่ฮ้างมหาเสน่ห์ นี่กว่าสาวนักเรียน มอ (แม่ฮ้างอย่างเจ้า จ๊าบกว่าสาวนักเรียน มอ) โอ้Emน้ออ้ายคิดต่อ จ่อจั้นสาวแม่ฮ้าง คนงามคำแพงเอย เคยมีแฟนกะตาม มันธรรมดาละเกินแล้ว นางนั้นเอยเคยแป้ว เคยปอนกะพอว่า กะเป็นตาฆ่าคักฮ้าย ห้ามใจไว้กะบ่ฟังเด้น้องเอ่ย อ้ายหวังเสยแม่ฮ้างคนไทย ส่ำบายEmใจเมื่อเคียงเมื่อใกล้ ได้พูดได้คุย เว้าสุยสุยทางโฉมพะทู กะฮู้เลยหนอ เนื้อเย็นถึงเป็นแม่อ้าง แต่บ่ได้ฮ้างคือกะทอ ประสบการเจ้าคงมากพอ ทางพี่นี่หนอก็เลยนิยม (นิยมนิยมพี่แสนนิยม) * อยากแลอยากลุ่นอยากEmลอง อยากจองเป็นคู่สร้างสม แม่ฮ้างกะสาวตาคม เป็นหนึ่งในล้านซะแล้วแก้วตา ถึงมีราคีผ่านมา ไม่เป็นปัญหาใด ๆ เลย (ปัญหาบ่มี บ่มีปัญหาหยังเลย) ** คำEmเอยโอ้ว่าสาวฮ้าง นางมีด้ามมีดีอีหลีเดอ สมผะการนานปี คือสิ่งที่พี่ต้องการ เคยถูกเจาะโดนไง้ มาหลายคนกะตามซ่าง มันบ่พังจั่งซ้าง มันบ่ฮ้างจังกะทอใดน้องพี่ อยากฮ่วมชีวี กับแม่ฮ้างหั้นแหลว Instru:EmDDEmEmEm( ซ้ำ *, ** )Outro:EmDDEmEmEm
...ค้นเพลงอื่น ๆ...