คอร์ดเพลง หัวใจยอมให้ตั๋ว

หัวใจยอมให้ตั๋ว : ศิลปิน ไหมไทย หัวใจศิลป์
คอร์ดและเนื้อร้อง เพลง หัวใจยอมให้ตั๋ว ของ ไหมไทย หัวใจศิลป์

เนื้อร้องเพลง หัวใจยอมให้ตั๋ว

บ่ต้องจบด็อกเตอร์ กะฮู้ว่าเธอกำลังเปลี่ยนไป ยังตีหน้าซื่อหน้าใส แต่ในใจซ่อนใครไว้แคร์  บอกอ้ายว่าเขาเป็นหมู่ แต่ไปหากันดู๋คักแท้  ถามว่าเป็นหยังเขาคอยดูแล เจ้าบอกว่าเขาอัธยาศัยดี        เบิ่งออกว่าหลอกอ้าย เก็บอาการไว้บ่ให้เจ้าเห็น      ทำท่าว่าหึงบ่เป็น แกล้งบ่เห็นสายตาเชื่อมไมตรี      เจ้าคิดอีหยังหนอนาง คือจั่งเฮ็ดกับอ้ายจั่งซี้      อ้ายปวดสมองอีหลี กับความ จริงที่อ้ายนั้นกลัว     *  สมองอ้ายรับความจริงบ่ได้   แต่หัวใจฮักหลายจั่งยอมให้ตั๋ว        สมองฮู้ดี ว่าใจเจ้ามีเขาชัวร์ชัวร์   แต่หัวใจหวั่น หากบอกว่าฮู้ทันต้องเสียทูนหัว      กะเลยยิ้มรับคำตั๋ว ข้างนอกยิ้มหัว ข้างในฮ้องไห่     บ่ต้องจบด็อกเตอร์ กะฮู้ว่าเธอบ่ซื่อคือเก่า      แต่ใจที่ฮักบ่เซา บ่กล้าเสี่ยงสิเสียเจ้าไป     หากคนอื่นตั๋วอ้ายจั่งซี้ สิบอกทันทีว่ารับบ่ได้     แต่เมื่อมีเจ้าอยู่ข้างกาย หัวใจเลยยอมให้ตั๋ว    (ซ้ำ *)     บ่ต้องจบด็อกเตอร์ กะฮู้ว่าเธอบ่ซื่อคือเก่า    แต่ใจที่ฮักบ่เซา บ่กล้าเสี่ยงสิเสียเจ้าไป     หากคนอื่นตั๋วอ้ายจั่งซี้ สิบอกทันทีว่ารับบ่ได้     แต่เมื่อมีเจ้าอยู่ข้างกาย หัวใจเลยยอมให้ตั๋ว   หลูโตนแหน่เด้อทูนหัว       อย่าตั๋วจนอ้ายจ่อยตาย
จิ๊จ๊ะ - Silly Fools

อย่าโกรธกันเลย ยกโทษให้ฉันถ้าทำผิดไป อย่าโทษฉันเลย ฉันเพียงต้องการให้เธอเข้าใจ * ช่วยบอกได้ไหมต้องการสิ่งใด ช่วยบอกได้ไหมฉันให้ทุกอย่าง ช่วยบอกได้ไหม ช่วยบอกได้ไหม ช่วยบอกได้ไหม ** แต่อย่ามาจิ๊จ๊ะให้มันมากไป มันจะเป็นบ้า เรื่องเล็กจะกลายเป็นเรื่องใหญ่ หากเปลี่ยนเป็นจ๊ะจ๋าจะดีกว่าไหม ฉันว่าเข้าท่า แต่ถ้าจิ๊จ๊ะฉันก็ต้องไป ( ** ) ก็บอกมาเลย เป็นเพียงคำถามเพื่อความเข้าใจ อย่าโทษฉันเลย ฉันเพียงต้องการให้เธอเข้าใจ ( *, ** , ** ) แต่อย่ามาจิ๊จ๊ะให้มันมากไป มันจะเป็นบ้า เรื่องเล็กจะกลายเป็นเรื่องใหญ่ หากเปลี่ยนเป็นจ๊ะจ๋าจะดีกว่าจะหอมฉันก็เข้ามา แต่ถ้าจิ๊จ๊ะฉันก็ต้องไป ( ** , ** , ** , ** )ดูคอร์ด

มิวสิควีดีโอเพลง หัวใจยอมให้ตั๋ว - ไหมไทย หัวใจศิลป์

Advertisement
พ่อทูนหัว - คาราบาว

ชีวิตของคนเรา คล้ายดังนาวากลางสมุทร ชีวิตบุตรธิดา มีบิดาคอยนำทาง แม้ทุกข์ยากแสนลำเค็ญ พ่อเพียรทำถึงที่สุด เพื่อให้หลุดรอดบ่วงกรรม นำพาลูกสู่สิ่งหวัง พ่อต้องเหน็ดเหนื่อยแค่ไหน ใจและกายเคี่ยวกรรม ตรากตรำเหี่ยวย่น พ่อทุกข์ พ่อทน พ่อทุกข์ พ่อทน พ่อเราไม่เคยบ่น เพื่อให้ลูก ได้เรียนรู้ อยู่ให้ได้ ในสังคม  ที่ผู้คน แก่งแย่งแข่งขัน กันเป็นหนึ่ง ลูกต้องไม่แข่งกับเขา โลกนี้มันลำเข็ญ ยังวุ่นวายและหมองเศร้า คงต้องก้าวกันต่อไป ถนอมให้โลกยืนยาว ที่พ่อเหนื่อยกับโลกนี้ คือหนี้สินติดค้าง เหล่าบรรพชน พ่อทุกข์ พ่อทน พ่อทุกข์ พ่อทน ลูกต้องไม่แข่งกับเขา ไม่ต้องไปเอาที่หนึ่ง หวังให้ลูกเป็นคนหนึ่ง ยืนอยู่ได้ในสังคม  ที่ผู้คน ไหว้หน้าหลอกหลัง จงอยู่อย่างอุทิศตน เป็นคนดีของสังคม เป็นรางวัลชีวิตพ่อ พ่อเราไม่เคยบ่น เพื่อให้ลูกได้เรียนรู้ อยู่ให้ได้ ในสังคม ที่ผู้คน แก่งแย่งแข่งขัน กันเป็นหนึ่ง ลูกต้องไม่แข่งกับเขา ไม่ต้องไปเอาที่หนึ่ง เพื่อให้ลูกได้เรียนรู้ อยู่ให้ได้ ในสังคม ที่ผู้คน ไหว้หน้าหลอกหลัง จงอยู่อย่างอุทิศตัว ขอให้พ่ออยู่หัว ภูมิใจ ลูกเป็นคนดี ดูคอร์ด

ป้ายกำกับ

วิธีการจับคอร์ดกีต้าร์, คอร์ดเพลง หัวใจยอมให้ตั๋ว online, คอร์ดเพลงหัวใจยอมให้ตั๋ว, เนื้อเพลง หัวใจยอมให้ตั๋ว คอร์ด ukulele, เนื้อเพลง หัวใจยอมให้ตั๋ว คอร์ด ukulele, เว็บคอร์ดเพลง หัวใจยอมให้ตั๋ว, เว็บคอร์ดเพลง หัวใจยอมให้ตั๋ว แท็ป, ฝึกกีต้าร์ เบื้องต้น, กีต้าร์ คอร์ด หัวใจยอมให้ตั๋ว