คอร์ดเพลง เขาใช่ก็ไป เขาหลายใจค่อยกลับมา - คำแพง ท็อปไลน์ และ เนื้อเพลง

เขาใช่ก็ไป เขาหลายใจค่อยกลับมา

ศิลปิน : คำแพง ท็อปไลน์
คอร์ดเพลง คอร์ดเพลง เขาใช่ก็ไป เขาหลายใจค่อยกลับมา - คำแพง ท็อปไลน์
รูปภาพประกอบเท่านั้น

เนื้อเพลงเขาใช่ก็ไป เขาหลายใจค่อยกลับมา ศิลปิน คำแพง ท็อปไลน์

ละคันเขาดี อ้ายอย่ามีแนวกลุ้ม โรคซึมเศร้าสิมารุมไปไสน้องบ่ว่า ละหากเขามีปัญหา ค่อยกลับมากะได้ น้องแฟนอ้าย บ่ว่าหยัง ละขออยู่ทนอ้างว้างสแตนบาย รออ้ายอิต้าว แม่นสิเจ็บสิเหงา สิรับเอาดอกเด้ออ้าย   ถ้าเห็นเขาดีให้อ้ายคืนไป ถ้าเขาหลายใจอ้ายค่อยกลับมา ส่วนน้องคนนี้ จะปูหัวใจคอยถ้า ให้อ้ายลองไปเบิ่งสา เผื่อว่าเขาเซาหลายใจ   เห็นอ้ายรำพึงถึงเขาทุกวัน แอบแชทคุยกันหวานฉ่ำออนไลน์ ใจน้องดวงนี้ คงเป็นแค่ที่หลบภัย ไปให้มันแล้วซะอ้าย บ่ต้องเกรงใจกังวล   หญิงคนนั้น เขาคงสำคัญหลายม่องหลายบ่อน หญิงคนนั้น เขาคงสำคัญหลายม่องหลายบ่อน อ้ายออนซอนแต่นอนยังเพ้อ ยังเผลอหน้าแต่เขา แลงหรือเซ๋าก็แอบนัดเจอกัน สายรายงานว่าหวานกันเอาฮ้าย ไปซะอ้ายอยู่นำเขาซะพี่ โตนางผู้นี้บ่มีการวางใจ   เขาใช่ก็ไป ถ้าเขาหลายใจค่อยมา แฟร์ ๆ เด้อจ้า หัวใจของน้องดวงนี้ มีเพียงรักแท้ ขอสู้แค่การทำดี เอาให้เต็มที่ สิ่งไหนเฮ็ดแล้วสุขใจ   เขาใช่ก็ไป ถ้าเขาหลายใจค่อยหวน ให้ย้อนมาด่วน หากเขานั้นยังตัวอ้าย จะเป็นสำรอง คอยเป็นกองสองพี่ชาย วันอ้ายฮักพ่าย จะได้มีที่พิงพัก   ฮักเขาก็ไปหาซาอ้าย ฮักเขาก็ไปหาซาอ้าย  เก็บเสื้อผ้าไปก็โทร.เว่า โทร.นัด คันเขาถามบอกน้องอนุญาต  วันนี้สิเฮ็ดใจ ความเจ็บท่องไว้ ขอแค่อ้ายมีสุข ถึงน้องจะทุกข์ก็พอมีทางแก้ ยอมเจ็บแฟร์ ๆ ย้อนแค่อ้าย

อันดับคอร์ดเพลง

 1. หมดห่วง - ตั๊ก ศิริพร...

  ก่อนที่เธอจะไปเป็นของคนอื่น เราจะคุยกันทั้งคืนจนจวบฟ้าสาง ตั้งแต่วันที่เราได้พบทุกเรื่องทุกอย่าง อย่าให้ตกให้หลงไปทุกอย่างในใจ ก่อนที่ดวงตะวันจะรุ่งพรุ่งนี้ ไม่เจอแล้ว สิ่งที่มีก็แ...ดูคอร์ด

 2. เรารักแม่ - รวมศิลปิน RS...

  ถ้ามีใครสักคนที่อดทนทุกเวลา พร้อมยอมเหนื่อยล้าเพื่อเราโดยไม่เกรง ถ้ามีใครสักคนที่ยอมรับความเจ็บไว้เอง คิดถึงตัวเองไม่เท่าเรา ถ้ามีใครสักคนที่ตีเราทั้งน้ำตา แล้วก็เป็นคนที่ทายาให้เร...ดูคอร์ด

 3. ค่าน้ำนม - เพลง ค่าน้ำนม...

  แม่นี้มีบุญคุณอันใหญ่หลวง   ที่เฝ้าหวง ห่วงลูกแต่หลังเมื่อยังนอนเปล แม่..เราเฝ้าโอ้ละเห่   กล่อมลูกน้อยนอนเปลไม่ห่างหันเห ไปจนไกล ..แต่เล็กจนโตโอ้แม่ถนอม แม่ผ่ายผอมย่อมเกิดจากรักลู...ดูคอร์ด

 4. จดหมาย - Toys

  You, just made my day and everything turns right I'm not movin on just wanna sit here and lookin' your brown eyes And babe it's you, You tell me bout' that situation I should reall...ดูคอร์ด

 5. ยิ่งกว่าเสียใจ - พั้นช์

  เสียแรงที่รัก เสียแรงที่ไว้ใจ ไม่นึกว่าจะทำได้ลงคอ ช่วยตอบสักคำ ทำไมไม่รู้จักพอ ทำไม ใจเธอถมไม่เคยเต็ม เสียแรงที่หวง เสียแรงที่ทุ่มเท ไม่เห็นใจกันบ้างเลยหรืออย่างไร เธอทำอย่างนี้ ฉ...ดูคอร์ด

เนื้อเพลง นั่งเฝ้าเขาจีบ ของ เอกพล มนต์ตระการไผโทรมาน้อ คือเว้านำเขาม่วนแท้ จั่งแม่นบ่แคร์ อ้ายคนนั่งเฝ้าจ่อช่อ ยิ้มใส่มือถือ ทั้งจ๋าทั้งอื้อดัดเสียงเอียงคออ คุยนานงานหยังกะด้อ อ้ายนั่งรอน้องบ่เห็นใจ   สัญญาลืมไว้ อยากได้มือถือจั้นจ้อ จำได้บ่น้อ เจ้าว่าสิบ่แจกเบอร์ใคร อ้ายดิ้นรนหา ซื้อมือถือมา ฝากน้องตามใจ มือถือที่อ้ายซื้อให้ บัดนี้ทำไมมีแต่เบอร์เขา   อ้ายทนนั่งเฝ้า ตอนที่เขาโทรมาจีบน้อง มืนตาม่องม่อง เบิ่งน้องรับสายผู้บ่าว มือถือคือมือสาม เปิดช่องให้คนนำจีบเจ้า เครื่องอ้ายเบอร์เขา คิดแล้วเศร้าน้ำตาไหลคลอ   ไผโทรมาน้อ ฟังเสียงลอดสายใจกลั้น ผู้ชายคนนั้น สำคัญกว่าอ้ายแม่นบ่ อย่าเว้าโดนหลาย ซอยวางสายจั๊กคราวได้บ่ บ่แม่นกีดกันดอกหนอ เพียงอ้ายอยากขอกล่าวคำลา   ไผโทรมาน้อ ฟังเสียงลอดสายใจกลั้น ผู้ชายคนนั้น สำคัญกว่าอ้ายแม่นบ่ อย่าเว้าโดนหลาย ซอยวางสายจั๊กคราวได้บ่ บ่แม่นกีดกันดอกหนอ เพียงอ้ายอยากขอกล่าวคำลา...ดูคอร์ด

เพลงของศิลปิน / เพลงใกล้เคียง / เพลงแนะนำ

เนื้อเพลง ที่นี่ไม่มีครู ของ แฮมเมอร์ทำไมครูที่นี่มีน้อยนัก เด็กๆ มักถามถึงครูอยู่เสมอ ครูคนใหม่อยู่ไหนกันเล่าเออ เด็กชะเง้อคอยครูอยู่ทุก วัน   ครูมากมายมีไหมในวันนี้ จะยินดีมุ่งบ้านป่าอาสาสอน ร่วมทุกข์สุขกับเด็กในดงดอน เอื้ออาทรสอนสั่ง อย่างตั้งใจ   * จงไปเถิดเด็กน้อยรอคอยอยู่ ต้องการครูนำทางไปทุกหน ถิ่นภายในป่ากว้างยังมืดมน  เพียงคู่คนเทียนส่องทางสว่างคอย   ( * )   ครูจบแล้วทำไมไม่ยอมกลับ หรือใครจับครูไว้ที่ไหนหนอ เด็กเพียรถามหน้าเศร้านั่งเฝ้ารอ  น้ำตาคลอที่นี่ไม่มีครู น้ำตาคลอที่นี่ไม่มีครู น้ำตาคลอที่นี่ไม่มีครูดูคอร์ด