บ่อยากเจอหน้าคู่กรณี คอร์ด - มนต์แคน แก่นคูน

เธอบ่ต้องมาทัก แค่อยากถามว่าเป็นยังไง ตอนนี้หัวใจอ้ายมันโคม่า อุบัติเหตุรักชน น้ำล้นออกตา บ่อยากเจอหน้าคู่กรณี รักษาหัวใจไปตามอาการที่มันบาดเจ็บ หมอบ่รั...

-
คอร์ดเพลง บ่อยากเจอหน้าคู่กรณี ของ มนต์แคน แก่นคูน, เนื้อเพลง บ่อยากเจอหน้าคู่กรณี ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง บ่อยากเจอหน้าคู่กรณี ของ มนต์แคน แก่นคูน

อัลบั้ม : ให้เขารักเธอ เหมือนเธอรักเขา
เธอบ่ต้องมาทัก แค่อยากถามว่าเป็นยังไง ตอนนี้หัวใจอ้ายมันโคม่า อุบัติเหตุรักชน น้ำล้นออกตา บ่อยากเจอหน้าคู่กรณี รักษาหัวใจไปตามอาการที่มันบาดเจ็บ หมอบ่รับเย็บใจเยินเหลือที่ นอนหายใจรวยรินแทบสิ้นชีวี ขอวอนคนดีบ่ต้องมาหา นึกภาพเขาเคียงคู่เธอยังเพ้อลำเค็ญ อย่ามาให้เห็นภาพจริงเลยหนา อ้ายกลัวหัวใจหยุดเต้น ถ้าเห็นเต็มตา ขอวอนกานดาจบกันด้วยดี รักล้มละลายร้องไห้กับแผล หัวใจบ่ส่างกลัวเขามาตาม ซ้ำรอยขยี้อุบัติเหตุหัวใจ ทุกกรณีประกันบ่มี ซ่อมเองจ่ายเอง นึกภาพเขาเคียงคู่เธอยังเพ้อลำเค็ญ อย่ามาให้เห็นภาพจริงเลยหนา อ้ายกลัวหัวใจหยุดเต้น ถ้าเห็นเต็มตา ขอวอนกานดาจบกันด้วยดี รักล้มละลายร้องไห้กับแผล หัวใจบ่ส่างกลัวเขามาตาม ซ้ำรอยขยี้อุบัติเหตุหัวใจ ทุกกรณีประกันบ่มี ซ่อมเองจ่ายเอง อุบัติเหตุหัวใจ ทุกกรณี ประกันบ่มี ซ่อมเองจ่ายเอง
§บ่อยากเจอหน้าคู่กรณี เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้
การจับคอร์ดกีต้าร์, , , คอร์ดเพลง, คอร์ดเพลง บ่อยากเจอหน้าคู่กรณี online,