ใจ คอร์ด - ใหม่ สิบล้อ Super Star

โอ้ใจเอยไม่เคยหยุดพัก โอ้ใจเอยไม่เคยหยุดพักเลย คิดมากมายไม่นิ่งเฉย ไม่หยุดเลยนะ โอ้ใจเราเมื่อยามสับสน โอ้ใจมันไม่เป็นดั่งตั้งใจ รักมากเกินก็เจ็บมากมาย ไ...

-
คอร์ดเพลง ใจ ของ ใหม่ สิบล้อ Super Star, เนื้อเพลง ใจ ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง ใจ ของ ใหม่ สิบล้อ Super Star

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
โอ้ใจเอยไม่เคยหยุดพัก โอ้ใจเอยไม่เคยหยุดพักเลย คิดมากมายไม่นิ่งเฉย ไม่หยุดเลยนะ โอ้ใจเราเมื่อยามสับสน โอ้ใจมันไม่เป็นดั่งตั้งใจ รักมากเกินก็เจ็บมากมาย ไม่ใส่ใจก็เหงาเกินไป คิดไปก็วุ่นวาย คิดไปก็มากความ หนักใจจังทั้งหัวใจ ผิดหวังก็นั่งเสียใจ ฟูมฟายเรื่องความรัก แบกไว้ให้ใจมันหนัก จะแบกเอาไว้ทำไม บอกใจเอยที่มันรุ่มร้อน บอกใจเราที่มันรุ่มร้อนแรง ให้ชุมเย็นไม่แห้งแล้ง เมื่อยังมีลมหายใจอยู่ คิดไปก็วุ่นวาย คิดไปก็มากความ หนักใจจังทั้งหัวใจ ผิดหวังก็นั่งเสียใจ ฟูมฟายเรื่องความรัก แบกไว้ให้ใจมันหนัก จะแบกเอาไว้ทำไม ให้ใจมันล่องลอย ลอยไปกับสายลม สุดปลายทางให้เป็นไป ผิดหวังก็นั่งเสียใจ ฟูมฟายเรื่องความรัก แบกไว้ให้ใจมันหนัก จะแบกเอาไว้ทำไม ผิดหวังก็นั่งเสียใจ ฟูมฟายเรื่องความรัก แบกไว้ให้ใจมันหนัก จะแบกเอาไว้ทำไม
§ใจ เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้
, คอร์ดเพลง, , คอร์ดใจ, , เว็บคอร์ดกีต้าร์