เป็นเธอได้ไหม (ใครคนนั้น) คอร์ด - ไหมไทย หัวใจศิลป์

ตัวอ้ายบ่ได้มีอีหยังคือไผ มีแต่หัวใจ ให้เจ้าได้บ่ หมดทั้งชีวิต บ่มีอีหยังเป็นตาคิดต่อ ฝากเอาไว้ได้บ่ ฝากเอาไว้ได้บ่หนอใจ ขายแรงเลี้ยงกาย แต่หัวใจเก็บไว้...

-
คอร์ดเพลง เป็นเธอได้ไหม (ใครคนนั้น) ของ ไหมไทย หัวใจศิลป์, เนื้อเพลง เป็นเธอได้ไหม (ใครคนนั้น) ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง เป็นเธอได้ไหม (ใครคนนั้น) ของ ไหมไทย หัวใจศิลป์

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
ตัวอ้ายบ่ได้มีอีหยังคือไผ มีแต่หัวใจ ให้เจ้าได้บ่ หมดทั้งชีวิต บ่มีอีหยังเป็นตาคิดต่อ ฝากเอาไว้ได้บ่ ฝากเอาไว้ได้บ่หนอใจ ขายแรงเลี้ยงกาย แต่หัวใจเก็บไว้ที่เจ้า ได้บ่ผู้สาว ฝากใจเก่า ๆ ได้บ่ทรามวัย ขายแรงแลกเงิน แต่เส้นทางเดินยังบ่มีผู้ใด๋แลกใจ ทั้งตัวหัวใจ ฝากเอาไว้ที่เจ้าได้บ่ ยามเหนื่อยยามท้อ อยากขอมีคนปรึกษา หมดแรงอ่อนล้า มีคนคอยซับเหงื่อให้ หัวใจบาง ๆ สิถากสิถางเส้นทางเพื่อใคร ถ้าหากมีคนร่วมใจ เป็นเธอได้ไหม เป็นใครคนนั้น ก็ได้แต่ฝันลม ๆ แล้ง ๆ ยามค่ำยามแลงกะยังคือเก่า มีแต่เสียงเพลงเป็นเพื่อน ไว้คอยปลอบใจยามเหงา กล่อมนอนตื่นเช้า พอมีแรงสู้งานต่อไป ยามเหนื่อยยามท้อ อยากขอมีคนปรึกษา หมดแรงอ่อนล้า มีคนคอยซับเหงื่อให้ หัวใจบาง ๆ สิถากสิถางเส้นทางเพื่อใคร ถ้าหากมีคนร่วมใจ เป็นเธอได้ไหม เป็นใครคนนั้น ก็ได้แต่ฝันลม ๆ แล้ง ๆ ยามค่ำยามแลงกะยังคือเก่า มีแต่เสียงเพลงเป็นเพื่อน ไว้คอยปลอบใจยามเหงา กล่อมนอนตื่นเช้า พอมีแรงสู้งานต่อไป รอคนที่ใช่ มาร่วมทางใจสักที เป็นเธอคนนี้ ได้ไหม เป็นคนคนนั้นของอ้าย
§เป็นเธอได้ไหม (ใครคนนั้น) เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้
, คอร์ดกีต้าร์ เป็นเธอได้ไหม (ใครคนนั้น) แบบง่าย ๆ, คอร์ดเพลง, , ตารางคอร์ดกีต้าร์เบื้องต้น, ฝึกกีต้าร์ ด้วยตัวเอง