ย้อนน้องใจง่าย คอร์ด - มอส รัศมี

ห้ามน้ำตาให้หยุดไหล แต่ห้ามความเสียใจบ่ฟัง บ่ได้เคียดได้แค้นอิหยังแต่มันเจ็บใจ ย้อนน้องฮักคนง่าย ๆ กะเลยเสียใจแบบง่าย ๆ คนหลายใจจั่งอ้ายบ่ได้เสียดาย ปาน...

-
คอร์ดเพลง ย้อนน้องใจง่าย ของ มอส รัศมี, เนื้อเพลง ย้อนน้องใจง่าย ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง ย้อนน้องใจง่าย ของ มอส รัศมี

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
ที่ผ่านมาจั่งได๋หนอ น้องสำคัญกับอ้ายซำได๋ คือถิ่มน้องลงง่าย ๆ ปานบ่เคยฮักกัน  ย้องน้องแต่ใหม่ ๆ ยกให้เป็นคนสำคัญ สุดท้ายมาถิ่มกันแบบบ่เห็นไหง่ * ห้ามน้ำตาให้หยุดไหล แต่ห้ามความเสียใจบ่ฟัง บ่ได้เคียดได้แค้นอิหยังแต่มันเจ็บใจ ** ย้อนน้องฮักคนง่าย ๆ กะเลยเสียใจแบบง่าย ๆ คนหลายใจจั่งอ้ายบ่ได้เสียดาย ปานได๋ดอก เคียดให้เจ้าของคักแหน่บ่ฟังคำเตือนผู้ได๋บอก สุดท้ายกะเลยถืกหลอก เสียใจนั่งเศร้าเก่เด่ *** เบะปากใส่แล้วย่างหนี ผู้ชายแบบนี้บ่เอาเฮ็ดแนว จบแล้วกะให้มันแล้วต่อกันชาตินี้  ให้อ้ายหาเอาผู้ใหม่ คนที่ฮักอ้ายอีหลี เจ็บนี้กะคิดเสียว่าน้องมันใจง่าย (ซ้ำ * , ** , ***)  อกหักคราวนี้ กะคิดเสียว่าน้องมันใจง่าย
§ย้อนน้องใจง่าย เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้