ผู้หญิงหลายผัว คอร์ด - หล้า หนองน้ำคำ

อดีตบ่ดีบ่งาม ถืกคนเขามองเลวทราม ใครใครเขาก็ประณาม ว่าน้องนั้นมีหลายผัว อ้ายสิรับได้บ่ บอกน้องมาชัวร์ ชัวร์ ฮักคนที่มีหลายผัว อ้ายบ่กลัวคนเขานินทรา ประว...

-
คอร์ดเพลง ผู้หญิงหลายผัว ของ หล้า หนองน้ำคำ, เนื้อเพลง ผู้หญิงหลายผัว ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง ผู้หญิงหลายผัว ของ หล้า หนองน้ำคำ

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
อดีตบ่ดีบ่งาม ถืกคนเขามองเลวทราม ใครใครเขาก็ประณาม ว่าน้องนั้นมีหลายผัว อ้ายสิรับได้บ่ บอกน้องมาชัวร์ ชัวร์ ฮักคนที่มีหลายผัว อ้ายบ่กลัวคนเขานินทรา ประวัติน้องมันบ่ดี น้องมีผัวมาหลายคน เจ็บเจียนตายช้ำมาหลายหน บ่มีคนเข้าใจ ผู้หญิงหลายผัว บ่ได้ซั่วซุคนเด้ออ้าย ฮักที่ผ่านไปถืกคนบ่จริงใจ นั้นมาถิ่มกัน หลายผัวไผกะว่าซั่ว ว่าน้องมั่วจังซั่นจังซี่ น้องเจอแต่คนบ่รักดี เลยมีหลายผัว อ้ายแคร์สายตาไผบ่ สิร่วมทางกับน้องบ่ อยากเจอคนจริงใจที่เฝ้ารอ ขอให้อ้ายนั้นมีฮักจริง น้องเจอแต่คนบ่รักดีเลยมีหลายผัว บ่ตั้งใจสิมีหลายคนโอ้ โอ โอ้ โอ
§ผู้หญิงหลายผัว เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้
, คอร์ดเพลง, , ฝึก จับคอร์ดกีต้าร์, เว็บคอร์ดกีต้าร์, เว็บคอร์ดเพลง ผู้หญิงหลายผัว แท็ป