ก่เลยต้องฮักเธอ คอร์ด - วงศ์พรหมมาศ

ใจ๋ของเฮานี้ บ่มีคนดูแล ซักคน บ่มีใครสนใจ วันตี้ผ่านพ้น กับคืนตี้เงียบเหงาก่มีก้าเฮาคนเดียว จ่นพอมีเธอมา ความเหงาก่จางหายไป เธอเปลี่ยนโลกสดใส กว่าเดิม ก...

-
คอร์ดเพลง ก่เลยต้องฮักเธอ ของ วงศ์พรหมมาศ, เนื้อเพลง ก่เลยต้องฮักเธอ ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง ก่เลยต้องฮักเธอ ของ วงศ์พรหมมาศ

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
ใจ๋ของเฮานี้ บ่มีคนดูแล ซักคน บ่มีใครสนใจ วันตี้ผ่านพ้น กับคืนตี้เงียบเหงาก่มีก้าเฮาคนเดียว จ่นพอมีเธอมา ความเหงาก่จางหายไป เธอเปลี่ยนโลกสดใส กว่าเดิม

* ก่เลยต้องฮักเธอ บ่ยอมไปฮักใคร ก่มีก้าเธอตี้เฮาอุ่นใจ๋ ก่เลยต้องฮักเธอ ฝากใจ๋ไว้ตี้เธออยากจะมีเธออย่างนี้ต่อไป (ก่เลยต้องฮักเธอ)

ความฮู้สึกดี ตี้มีใครสักคน ร่วมตาง ก่ดีไปกู๊อย่าง ดูแลใส่ใจ๋ ห่วงใยและผูกพันบ่เกยตี้เธอจะลืม ก่มีเธอคนเดียว ตี้เฮาปอจะเจื้อใจ๋ ว่าเธอคงบ่ละ กั๋นไป

(ซ้ำ *, *)
§ก่เลยต้องฮักเธอ เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้
, คอร์ดกีต้าร์ ก่เลยต้องฮักเธอ แบบง่าย ๆ, คอร์ดเพลง, , ฝึก จับคอร์ดกีต้าร์, เว็บคอร์ดกีต้าร์