ฮังมิ้ม คอร์ด - เด่นชัย วงศ์สามารถ

พอได้มาเห็นหัวใจมันเต้นตึ๊ก ๆ เป็นห่าว ๆ คึก ๆ โลดนึกอยากซูน อยากซูน เอาหน้าซบลง ไซคือสิเป็นตาอุ่น หน้าซบลง ไซคือสิเป็นตาอุ่น ปานเอาลูกบอลลูน ยัดเสื้อใน...

-
คอร์ดเพลง ฮังมิ้ม ของ เด่นชัย วงศ์สามารถ, เนื้อเพลง ฮังมิ้ม ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง ฮังมิ้ม ของ เด่นชัย วงศ์สามารถ

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
พอได้มาเห็นหัวใจมันเต้นตึ๊ก ๆ เป็นห่าว ๆ คึก ๆ โลดนึกอยากซูน อยากซูน เอาหน้าซบลง ไซคือสิเป็นตาอุ่น หน้าซบลง ไซคือสิเป็นตาอุ่น ปานเอาลูกบอลลูน ยัดเสื้อในไว้หนอนาง ดีใจคักหลาย มาโพสให้เอาเหลือ เห็นแล้วบ่อยากเมือ หนยันซั่นบ้านซอง มีพ่อบ้านฮังมิ้ม ไผเด้สิได้ลอง มีพ่อบ้านฮังมิ้ม ไผเด้สิได้ลอง ถ้าได้เป็นเจ้าของ สิกราบเซา กราบแลง เฮ็ดบุญด้วยอันใด๋ จังได้มาใหญ่แฮง อ้ายสวรรค์คำแพง นี่พอเป็นบุญตา ป่าสมมาตรยังได้เห็น ลดเป็นดังคำเขาว่า สิป่านฮือว่าได้ซา เขาเอิ้นว่าน้องฮังมิ้ม บัดอ้ายเอิ้นถาม เจ้าเบะปากใส่บ่หัน เฮ็ดคือจังเกลียดกัน ตั้งแต่ชาติปางใด๋ บ่เคียดให้เจ้าดอก ย้อนอ้อนซอนเอิ้ดใหญ่ นอนให้เหยียบกะได้ อ้ายสิบ่ถือสา หวังเอิ้นเจ้าหลาย ว่ายามไปยามมา อ้ายสิขันอาสา ช่วยหิ้วกะตาฮังมิ้ม อ้ายเป็นห่วงหลาย ย่านมันไหลย้อยถิ่ม บัดเจ้าหน้าฮังมิ้ม สิเป็นลมลงทวน บัดยามเจ้าย่าง ย่านเจ้าลมหัวซัด กะหน้าคือสิหนัก ฟันบึ้ม ฟันบึ้ม ฟันบึ้ม ฟันบึ้ม ถ้าได้เป็นผัว สิฮักเจ้าแบบบ่ลืม บ่ให้โศกให้ซึม บ่หนีหน่ายเมินหมาง ทุกข์ยากปานใด๋ แม้นอดตายกะซ่าง สิเฝ้าแบบบ่ห่าง บ่วางน้องแก่ไผ ย่านพวกหน้าหล่อ มาลักฮักเจ้าไป หากชาตินี้ต้องตาย ก็ขอตายบนอกนาง สิร้องเพลงกล่อม บ่ยอมให้น้องเหงา บัดยามกินข้าว อ้ายสิป้อนดอกนาง บัดยามเข้าส้วม อ้ายบ่ให้น้องย่าง อุ้มไปนั่งละขาล่าง จะยอมน้องสู่อัน ย่านแอบบ่ได้ แนมใหญ่ ๆ อย่างว่า อันละสามโลห้า พี่เอิ้นว่าฮังมิ้ม ย่านแต่เฒ่าตาย บ่ได้บายได้ซิม โอ้ย ฮังเอ๋ย ฮังมิ้ม ย่านบุญอ้ายบ่ถึง บัดยามเจ้าย่าง ย่านเจ้าลมหัวซัด กะหน้าคือสิหนัก ฟันบึ้ม ฟันบึ้ม ฟันบึ้ม ฟันบึ้ม ถ้าได้เป็นผัว สิฮักเจ้าแบบบ่ลืม บ่ให้โศกให้ซึม บ่หนีหน่ายเมินหมาง สิร้องเพลงกล่อม บ่ยอมให้น้องเหงา บัดยามกินข้าว อ้ายสิป้อนดอกนาง บัดยามเข้าส้วม อ้ายบ่ให้น้องย่าง อุ้มไปนั่งละขาล่าง จะยอมน้องสู่อัน ย่านแอบบ่ได้ แนมใหญ่ ๆ อย่างว่า อันละสามโลห้า พี่เอิ้นว่าฮังมิ้ม ย่านแต่เฒ่าตาย บ่ได้บายได้ซิม โอ้ย ฮังเอ๋ย ฮังมิ้ม ย่านบุญอ้ายบ่ถึง ย่านบุญอ้ายบ่ถึง
§ฮังมิ้ม เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง แม่เสือสาว - คณะขวัญใจ

Chord Mae Suea Sao by Khana Khwanchai ตกตะลึงทรวดทรงองค์เอวแม่เอย เย้ายวนชวนให้ฝัน รำพึงรำพันแม่เอย อยากถูกฉีกเนื้อเป็นชิ้นด้วยมือของเธอ นะเธอได้โปรดขยี้ก็คงจะดีไม่น้อย แม่เนื้อกลอย แม่เสือสาวเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ปากว่ามือถึง - วง L.ก.ฮ

Chord Pak Wa Mue Thueng by Wong Ael Ko Ho รู้ว่าเธอหลอก ก็ยอมให้เธอหลอก เพราะว่าฉันรักเธอกว่าใคร รู้ว่ามันเจ็บ ก็ยอมที่จะเจ็บ เพราะว่าฉันรักเธอหมดใจ รู้ว่ามันผิด ก็ยอมที่จะผิด แต่ว่าฉันไม่คิดนอกใจเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เจ้าบ่าวถูกเท - เอกชัย ศรีวิชัย

Chord Chaobao Thuk The by Ek Chai Si Wichai เหมือนฟ้าผ่าหมอม รับซองด้วยมือพี่สั่น อยู่ ๆ น้ำตาก็ไหลพลัน ตาลายมือสั่น พรือโฉ้ ว่าที่เจ้าบ่าว คำนำหน้าก็คือร้อยโท ปล่อยให้พี่ร้องให้โฮ มันเจ็บจนทนไม่ได้เล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง หน้าสุดท้ายของปฏิทิน - Man'r X Bearing

Chord Na Sutthai Khong Patithin by Man'r X Bearing เป็นหน้าสุดท้ายของปฏิทิน ปีนี้ช้ำมาเกือบทั้งปี เรื่องความรักไม่ค่อยจะดี เดือนธันวามันหนาวทุกที พูดเรื่องเคาน์ดาวก็น่าตลก นั่งมองตัวเองที่หน้ากระจก เห็นเธอกับเขารักกับจนข้ามปีเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ส้นตีน - ติ๊ก ชีโร่

Chord Sontin by Tik Chi Ro พาดพิงจนตีนต้องมาทวงสิทธิ์ อย่าคิดว่าตีนนั้นไม่ดี ถ้าไม่มีตีนเดิน มนุษย์ก็ไม่เจริญ อย่าประเมินต่ำไป ตีนนั้นเป็นของสูง ไม่ใช่ของต่ำ หมาข้างบ้านเห่า รำคาญใจใครเข้าก็ด่าเล่นคอร์ดเพลงนี้