สภาพเดียวกัน คอร์ด - บิ๊กวัน กันทรลักษ์

สภาเดียวกันจั่งซี้ คันตีกันไปมัน บ่ เท่ห์ มีกรงอยู่เต็มเอเล่ คันเตะกันต่อคนบ่ห็น ย้านเผิ่นขังลืมวันลืมเวน พาไปเที่ยวเล่น กระเด็นเข้าเฮือนใหญ่ หมู่ หมู่ ...

-
Something Wrong

อยู่ระหว่างการปรับปรุง

-แชร์คอร์ด

เนื้อเพลง สภาพเดียวกัน ของ บิ๊กวัน กันทรลักษ์

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
หมอ หมอ หมอ โตอยู่บ้านใด๋หมอ คือหมัดหนักกะด้อ ขอถามส่อให้ซ่วงใจ เรื่องหว่างฮั่น เฮากับหมูขอโทษหลาย ที่พาหมู่แล่นใส่ มอบแข่งให้ร่างกายโต สภาพจั่งซี้ สามัคคีกันไว้ ทนดมเหล็กกันไป ผิดหน่อยให้อภัยกัน มื้ออื่นเซ้า เฮาคงได้ประกัน ลืมเรื่อราวหวั่งฮั่น มาถืกกันเถอะเน๊าะหมอ * สภาเดียวกันจั่งซี้ คันตีกันไปมัน บ่ เท่ห์ มีกรงอยู่เต็มเอเล่ คันเตะกันต่อคนบ่ห็น ย้านเผิ่นขังลืมวันลืมเวน พาไปเที่ยวเล่น กระเด็นเข้าเฮือนใหญ่ ** หมู่ หมู่ หมู่ จับมือกันซะน้อหมู่ เซาผิดกัน เซาบู๊ เป็นหมู่กันยามออกไป ออกไปดี เฮาออกเหล้าโตออกไก่ มาปูเสียวกันใหม่ ไปงานไสให้เบิ่งกัน (ซ้ำ *) สามัคคีกันไว้ ไปงานไสให้เบิ่งกัน
§สภาพเดียวกัน เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง สวยงามเสมอ - Billkin

ยังอยู่ในหัวใจ เก็บไว้ทุกภาพจำ ความงดงามที่มี ยังอยู่ตรงนี้ ยังอยู่กับฉันเหมือนเคย ได้อยู่ข้างข้างกัน อยู่ในชีวิตเธอ ช่างมีความหมายเหลือเกิน เธอยังเป็นความสวยงาม ของฉันเสมอเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แอบเก็บความในใจ ไว้ภายในแว่นเรย์แบนสีดำ - TaitosmitH

ฉันจะเก็บข้อความในใจ ให้เป็นความลับต่อไปเสมอ ขอแค่ได้อยู่ภายในชีวิตเธอ เป็นได้เท่านั้น เพราะกลัวว่าวันหนึ่งเธอหายไป ฉันยอมช้ำใจข้างในแทนเธอ ความจริงมันอาจจะไปทำร้ายเธอเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง อะละ อะละ - นายอิ่นคำ

อะละ อะละ มันเป็นจะใด มันเจ็บหัวใจดวงน้อย กอยหาน้องคนงามกู้วัน อะละ อะละ มันเป็นจะใด มายะหัวใจ๋อ้ายไหวสั่น หัวใจ๋บะมีประกั๋น จะยะจะใด อ้ายอยากจะถาม ตั๋วมีแฟนแล้วก๋าเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ปะแล้ดปะแล่น - เบื๊อก (Bueak) ft. เดอะเพอะ

หากตั๋วเปิงใจ๋ อั้นน้องมาเป็นแฟนกั๋น โอ้แม่จอมจันทร์ แล้วจับมือฉันจะพาไป จะบอกแม่อุ้ย กับไอ้ทุยในนาของฉัน ว่า คน ๆ นั้น ในใจของฉัน ก็คือเธอ เชื่อใจได้เลยเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง อ้ายนี้ยังกอยอยู่ - เบื๊อก (Bueak) ft. จินต์จล,สันดุสิต,ศรณ์ศิลป์

กะอยากฮื้อลองบ่าวเหนือ ดูซักกำ จะลำ บ่ลำ ถ้าบ่ลองก็บ่ฮู้ จะไปฟังคำคนอื่น ว่าจะอั้น จะอี้ ถ้าอยากฮื้อดี ตัวน้องนี้ ต้องลองดู บ่ว่าจะเป็น นิมมาน แสงสว่าง กลางเวียงพิงค์เล่นคอร์ดเพลงนี้
guitar คอร์ดเนื้อเพลง สภาพเดียวกัน, , , คอร์ดเพลง, , เนื้อเพลง สภาพเดียวกัน online