เข้ามาดูแลหรือแค่อยากได้ คอร์ด - หญิง อารียา

ล่ะถามหัวใจให้มันแน่ อ้ายเข้ามาดูแล หรือหยั่งแท้ ทบทวนเบิ่ง มีกะคบมาเหิง บ่เห็นแววว่าฮักแท้ หรือเพียงแค่ เล่ห์เหลี่ยมชาย ละเสือผู้หญิงเป็นลายต่าง บัดยาม...

-
คอร์ดเพลง เข้ามาดูแลหรือแค่อยากได้ ของ หญิง อารียา, เนื้อเพลง เข้ามาดูแลหรือแค่อยากได้ ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง เข้ามาดูแลหรือแค่อยากได้ ของ หญิง อารียา

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
ล่ะถามหัวใจให้มันแน่ อ้ายเข้ามาดูแล หรือหยั่งแท้ ทบทวนเบิ่ง มีกะคบมาเหิง บ่เห็นแววว่าฮักแท้ หรือเพียงแค่ เล่ห์เหลี่ยมชาย ละเสือผู้หญิงเป็นลายต่าง บัดยามอ้ายนั้นได้ เห็นทุกส่วนของความสาว ต่างจากคราวเข้ามาทัก ทำคะแนน เห็นแฟนน้อง เข้ามาดูแล หรือว่าแค่อยากได้ น้องอยากฮู้ความใน ตอบได้ไหมความจริง อยู่กันมาโดนอ้ายมีหลายเหตุผลส่อแววจะทิ้ง จะตอบต่อหน้าผู้หญิง คนที่ฮักอ้ายมากมาย เฟสไลน์ ห้องแชทอ้ายบ่เคยว่าง เวลาน้องนั่งอยู่ข้าง อ้ายยิ่งทำตัวน่าสงสัย โทรศัพท์มือถือ กะทำเป็นหือ บ่ายแนบ่ได้ แค่นี้ก็เริ่มเข้าใจ อ้ายเริ่มมีใคร แทรกในฮักเฮา หลายคำเว่า มันส่ออาการบอกว่าอ้ายเริ่มห่าง คนเคยอยู่ข้างมีเค้าเปลี่ยนไป ตั้งแต่ได้กายน้องนอนเคียงหมอนตอนเบิดความสำคัญ มันต่างกับคราวที่ อิ่มทางนี้แล้วเซินกินหม่องใหม่ ฮักไผบ่แท้หรือแว่แล้วฮั่นกาย อ้ายเป็นผู้ชาย แนวใด๋ให้อ้ายนั้นเว้า อยากมาดูแลฮักเฮา หรือว่าเจ้านั้นแค่อยากได้ พลีกายให้กอด บ่แม่นตาบอดหลงความหล่อใจ ย้อนคิดว่าคนคืออ้าย สิจริงใจมั่นในฮักจริง อย่าเห็นผู้หญิงเป็นแค่ที่ระบาย ถามใจคักเด้ออ้าย บ่แม่นเฮ็ดให้ฮักแล้วถิ่ม อยากมีรักมั่นคง หาคนซื่อตรงพอได้พักพิง ตอบสาอย่าทำเป็นนิ่ง ถ้าฮักกันจริง บ่แม่นหวังได้ จริงใจส่ำใด๋น้ออ้าย จริงใจส่ำใด๋น้ออ้าย เจ้าชายคนที่น้องฮัก สิให้อกหัก หรือแค่ฮักเล่น ๆ แนวใด๋เฮ็ดแท้ ให้ว่ามา ให้มีน้ำตา น้องสิอาสาไป ฮักกันด้วยไป น้องสิได้คึดต่อ คำตอบที่รอ นั่นคืออ้าย นั่นคืออ้าย
§เข้ามาดูแลหรือแค่อยากได้ เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้
, คอร์ดเพลง, , ฝึกกีต้าร์เพลง เข้ามาดูแลหรือแค่อยากได้ ง่าย ๆ, เนื้อร้อง เข้ามาดูแลหรือแค่อยากได้, เนื้อเพลง เข้ามาดูแลหรือแค่อยากได้ คอร์ดกีต้าร์