เข้ามาดูแลหรือแค่อยากได้ คอร์ด - หญิง อารียา

ล่ะถามหัวใจให้มันแน่ อ้ายเข้ามาดูแล หรือหยั่งแท้ ทบทวนเบิ่ง มีกะคบมาเหิง บ่เห็นแววว่าฮักแท้ หรือเพียงแค่ เล่ห์เหลี่ยมชาย ละเสือผู้หญิงเป็นลายต่าง บัดยาม...

-
คอร์ดเพลง เข้ามาดูแลหรือแค่อยากได้ ของ หญิง อารียา, เนื้อเพลง เข้ามาดูแลหรือแค่อยากได้ ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง เข้ามาดูแลหรือแค่อยากได้ ของ หญิง อารียา

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
ล่ะถามหัวใจให้มันแน่ อ้ายเข้ามาดูแล หรือหยั่งแท้ ทบทวนเบิ่ง มีกะคบมาเหิง บ่เห็นแววว่าฮักแท้ หรือเพียงแค่ เล่ห์เหลี่ยมชาย ละเสือผู้หญิงเป็นลายต่าง บัดยามอ้ายนั้นได้ เห็นทุกส่วนของความสาว ต่างจากคราวเข้ามาทัก ทำคะแนน เห็นแฟนน้อง เข้ามาดูแล หรือว่าแค่อยากได้ น้องอยากฮู้ความใน ตอบได้ไหมความจริง อยู่กันมาโดนอ้ายมีหลายเหตุผลส่อแววจะทิ้ง จะตอบต่อหน้าผู้หญิง คนที่ฮักอ้ายมากมาย เฟสไลน์ ห้องแชทอ้ายบ่เคยว่าง เวลาน้องนั่งอยู่ข้าง อ้ายยิ่งทำตัวน่าสงสัย โทรศัพท์มือถือ กะทำเป็นหือ บ่ายแนบ่ได้ แค่นี้ก็เริ่มเข้าใจ อ้ายเริ่มมีใคร แทรกในฮักเฮา หลายคำเว่า มันส่ออาการบอกว่าอ้ายเริ่มห่าง คนเคยอยู่ข้างมีเค้าเปลี่ยนไป ตั้งแต่ได้กายน้องนอนเคียงหมอนตอนเบิดความสำคัญ มันต่างกับคราวที่ อิ่มทางนี้แล้วเซินกินหม่องใหม่ ฮักไผบ่แท้หรือแว่แล้วฮั่นกาย อ้ายเป็นผู้ชาย แนวใด๋ให้อ้ายนั้นเว้า อยากมาดูแลฮักเฮา หรือว่าเจ้านั้นแค่อยากได้ พลีกายให้กอด บ่แม่นตาบอดหลงความหล่อใจ ย้อนคิดว่าคนคืออ้าย สิจริงใจมั่นในฮักจริง อย่าเห็นผู้หญิงเป็นแค่ที่ระบาย ถามใจคักเด้ออ้าย บ่แม่นเฮ็ดให้ฮักแล้วถิ่ม อยากมีรักมั่นคง หาคนซื่อตรงพอได้พักพิง ตอบสาอย่าทำเป็นนิ่ง ถ้าฮักกันจริง บ่แม่นหวังได้ จริงใจส่ำใด๋น้ออ้าย จริงใจส่ำใด๋น้ออ้าย เจ้าชายคนที่น้องฮัก สิให้อกหัก หรือแค่ฮักเล่น ๆ แนวใด๋เฮ็ดแท้ ให้ว่ามา ให้มีน้ำตา น้องสิอาสาไป ฮักกันด้วยไป น้องสิได้คึดต่อ คำตอบที่รอ นั่นคืออ้าย นั่นคืออ้าย
§เข้ามาดูแลหรือแค่อยากได้ เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง แม่เสือสาว - คณะขวัญใจ

Chord Mae Suea Sao by Khana Khwanchai ตกตะลึงทรวดทรงองค์เอวแม่เอย เย้ายวนชวนให้ฝัน รำพึงรำพันแม่เอย อยากถูกฉีกเนื้อเป็นชิ้นด้วยมือของเธอ นะเธอได้โปรดขยี้ก็คงจะดีไม่น้อย แม่เนื้อกลอย แม่เสือสาวเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ปากว่ามือถึง - วง L.ก.ฮ

Chord Pak Wa Mue Thueng by Wong Ael Ko Ho รู้ว่าเธอหลอก ก็ยอมให้เธอหลอก เพราะว่าฉันรักเธอกว่าใคร รู้ว่ามันเจ็บ ก็ยอมที่จะเจ็บ เพราะว่าฉันรักเธอหมดใจ รู้ว่ามันผิด ก็ยอมที่จะผิด แต่ว่าฉันไม่คิดนอกใจเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เจ้าบ่าวถูกเท - เอกชัย ศรีวิชัย

Chord Chaobao Thuk The by Ek Chai Si Wichai เหมือนฟ้าผ่าหมอม รับซองด้วยมือพี่สั่น อยู่ ๆ น้ำตาก็ไหลพลัน ตาลายมือสั่น พรือโฉ้ ว่าที่เจ้าบ่าว คำนำหน้าก็คือร้อยโท ปล่อยให้พี่ร้องให้โฮ มันเจ็บจนทนไม่ได้เล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง หน้าสุดท้ายของปฏิทิน - Man'r X Bearing

Chord Na Sutthai Khong Patithin by Man'r X Bearing เป็นหน้าสุดท้ายของปฏิทิน ปีนี้ช้ำมาเกือบทั้งปี เรื่องความรักไม่ค่อยจะดี เดือนธันวามันหนาวทุกที พูดเรื่องเคาน์ดาวก็น่าตลก นั่งมองตัวเองที่หน้ากระจก เห็นเธอกับเขารักกับจนข้ามปีเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ส้นตีน - ติ๊ก ชีโร่

Chord Sontin by Tik Chi Ro พาดพิงจนตีนต้องมาทวงสิทธิ์ อย่าคิดว่าตีนนั้นไม่ดี ถ้าไม่มีตีนเดิน มนุษย์ก็ไม่เจริญ อย่าประเมินต่ำไป ตีนนั้นเป็นของสูง ไม่ใช่ของต่ำ หมาข้างบ้านเห่า รำคาญใจใครเข้าก็ด่าเล่นคอร์ดเพลงนี้