ผูกฝ้ายด้วยสายตา คอร์ด - ต่าย อรทัย

ขอผูกแขนอ้ายด้วยฝ้ายสายตา ทุกครั้งพบหน้าเบิ่งตาคงฮู้ ผูกเบื้องซ้ายให้ขวัญมา ผูกเบื้องขวาให้ขวัญอยู่ ให้มีแรงใจสู้ ให้อยู่ดีมีแฮง... ความฮักแพงบ่เคยแห้งห...

-
คอร์ดเพลง ผูกฝ้ายด้วยสายตา ของ ต่าย อรทัย, เนื้อเพลง ผูกฝ้ายด้วยสายตา ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar
-แชร์คอร์ด

เนื้อเพลง ผูกฝ้ายด้วยสายตา ของ ต่าย อรทัย

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
ขอผูกแขนอ้ายด้วยฝ้ายสายตา ทุกครั้งพบหน้าเบิ่งตาคงฮู้ ผูกเบื้องซ้ายให้ขวัญมา ผูกเบื้องขวาให้ขวัญอยู่ ให้มีแรงใจสู้ ให้อยู่ดีมีแฮง... ความฮักแพงบ่เคยแห้งหาย ธารน้ำใจบ่เคยโหยแห้ง คอยเบิ่งแงงด้วยใจฮักพอ กี่ พ.ศ. ฮักบ่เปลี่ยนแปลง เป็นบุพเพจึงเซเข้ามาใส่ พ้อหน้าอ้ายแล้วใจเข็มแข้ง คือฮักแพง คือแฮงใจ (เนาะอ้ายเนาะ เนาะอ้ายเนาะ เนาะอ้ายเนาะ เนาะเนาะอ้ายเนาะ) เจอเรื่องใดใจคอยเอิ้นหา นึกเห็นหน้าก็ยังยิ้มได้ ขึ้นทะเบียนเป็นคนสำคัญ กี่ทางฝันก็เคียงก้าวไป รู้สึกเหงาเมื่อเราต้องไกลห่าง ใจอุ่นจังมีกันบ่หวั่นไหว เป็นคู่ใจเป็นคู่กัน (เนาะอ้ายเนาะ เนาะอ้ายเนาะ เนาะอ้ายเนาะ เนาะเนาะอ้ายเนาะ) โอ้ย... ดีใจเด้ ม่วนหลายเดได้มาพบหน้า ผูกแขนด้วยฝ้ายสายตา เบิ่งหน้าแทนคำเอิ้นขวัญ เด้อ... ฮักหลายเด้อ เมื่อหากันเจออยากมัดให้มั่น ผูกเบื้องซ้ายให้คิดเห็นหน้า ผูกเบื้องขวาให้คิดฮอดกัน เด้อ อ้ายเดอ เด้ออ้ายเด้อ เด้อ อ้ายเดอ เด้อเด้ออ้ายเด้อ เด้อ อ้ายเดอ เด้อเด้ออ้ายเด้อ... คิดคือกันบ่น้ออ้ายน้อ ใจเฝ้ารออย่าให้ฮักเก้อ ย่านอ้ายเผลอไปหาคนใหม่ เมื่อยามหาคนใช่กว่าเจอ ฝ้ายผูกใจผูกฮักให้แน่นแน่น ฝ้ายผูกแขนผูกใจบ่ให้เผลอ ฮักกันเด้อ ฮักจริงใจ... (เนาะอ้ายเนาะ เนาะอ้ายเนาะ เนาะอ้ายเนาะ เนาะเนาะอ้ายเนาะ เนาะอ้ายเนาะ เนาะอ้ายเนาะ เนาะอ้ายเนาะ เนาะเนาะอ้ายเนาะ)
§ผูกฝ้ายด้วยสายตา เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง สวยงามเสมอ - Billkin

ยังอยู่ในหัวใจ เก็บไว้ทุกภาพจำ ความงดงามที่มี ยังอยู่ตรงนี้ ยังอยู่กับฉันเหมือนเคย ได้อยู่ข้างข้างกัน อยู่ในชีวิตเธอ ช่างมีความหมายเหลือเกิน เธอยังเป็นความสวยงาม ของฉันเสมอเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แอบเก็บความในใจ ไว้ภายในแว่นเรย์แบนสีดำ - TaitosmitH

ฉันจะเก็บข้อความในใจ ให้เป็นความลับต่อไปเสมอ ขอแค่ได้อยู่ภายในชีวิตเธอ เป็นได้เท่านั้น เพราะกลัวว่าวันหนึ่งเธอหายไป ฉันยอมช้ำใจข้างในแทนเธอ ความจริงมันอาจจะไปทำร้ายเธอเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง อะละ อะละ - นายอิ่นคำ

อะละ อะละ มันเป็นจะใด มันเจ็บหัวใจดวงน้อย กอยหาน้องคนงามกู้วัน อะละ อะละ มันเป็นจะใด มายะหัวใจ๋อ้ายไหวสั่น หัวใจ๋บะมีประกั๋น จะยะจะใด อ้ายอยากจะถาม ตั๋วมีแฟนแล้วก๋าเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ปะแล้ดปะแล่น - เบื๊อก (Bueak) ft. เดอะเพอะ

หากตั๋วเปิงใจ๋ อั้นน้องมาเป็นแฟนกั๋น โอ้แม่จอมจันทร์ แล้วจับมือฉันจะพาไป จะบอกแม่อุ้ย กับไอ้ทุยในนาของฉัน ว่า คน ๆ นั้น ในใจของฉัน ก็คือเธอ เชื่อใจได้เลยเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง อ้ายนี้ยังกอยอยู่ - เบื๊อก (Bueak) ft. จินต์จล,สันดุสิต,ศรณ์ศิลป์

กะอยากฮื้อลองบ่าวเหนือ ดูซักกำ จะลำ บ่ลำ ถ้าบ่ลองก็บ่ฮู้ จะไปฟังคำคนอื่น ว่าจะอั้น จะอี้ ถ้าอยากฮื้อดี ตัวน้องนี้ ต้องลองดู บ่ว่าจะเป็น นิมมาน แสงสว่าง กลางเวียงพิงค์เล่นคอร์ดเพลงนี้
, , คอร์ดกีต้าร์ ผูกฝ้ายด้วยสายตา แบบง่ายๆ, คอร์ดเพลง, , ฝึกกีต้าร์ เบื้องต้น