ช่อมะกอก - Ost.ตั้งวง คอร์ด - Greasy Cafe

เราต่างวิ่งหนีจากบางสิ่ง ที่เหมือนเช่นเงาของเรา จุดหมายโง่เขลาที่ยิ่งใหญ่ ผิดหวังต้องเป็นได้เหมือนใคร ต่างก็ไป ต่างก็ไป ต่างก็ไป ยอมทิ้งตัวตนวิ่งตามไป ย...

-
คอร์ดเพลง ช่อมะกอก - Ost.ตั้งวง ของ Greasy Cafe, เนื้อเพลง ช่อมะกอก - Ost.ตั้งวง ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง ช่อมะกอก - Ost.ตั้งวง ของ Greasy Cafe

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
เราต่างวิ่งหนีจากบางสิ่ง ที่เหมือนเช่นเงาของเรา จุดหมายโง่เขลาที่ยิ่งใหญ่ ผิดหวังต้องเป็นได้เหมือนใคร ต่างก็ไป ต่างก็ไป ต่างก็ไป ยอมทิ้งตัวตนวิ่งตามไป ยอมทิ้งตัวตนวิ่งตามไป แผ่นดิน ดินฟ้าที่ยืนอยู่ ที่ท่วมเรื่องเกินเข้าใจ มากมายสิ่งลวงที่เป็นไป ด้วยหวังจะเทียมเท่าใคร ต่างก้าวไป ต่างก้าวไป ต่างก้าวไป ยอมทิ้งตัวตนวิ่งตามไป ทิ้งตัวตนวิ่งตามไป สุดท้ายตัวเรานั้นเป็นไป สุดท้ายตัวเรานั้นเป็นใคร
§ช่อมะกอก - Ost.ตั้งวง เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้
, , คอร์ดเพลง, , เว็บคอร์ดกีต้าร์, เว็บคอร์ดเพลง ช่อมะกอก - Ost.ตั้งวง ukulele