มาม่วนนำกันเด้อ คอร์ด - หนิง-ตั้ม ซุปตาร์

จับไมค์ขึ้นมาตั้งท่าร้องเพลง ดนตรีบรรเลงด้วยลีลามันส์ ๆ ส่งเสียงเพลงไปให้แฟน ๆ สุขสันต์ มาม่วนนำกัน มาเด้อครับเด้อ เข้ามาม่วนหน้าฮ้าน ทุกเทศกาลอ่ะเฮามาไ...

-
คอร์ดเพลง มาม่วนนำกันเด้อ ของ หนิง-ตั้ม ซุปตาร์, เนื้อเพลง มาม่วนนำกันเด้อ ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง มาม่วนนำกันเด้อ ของ หนิง-ตั้ม ซุปตาร์

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
นี่คือเสียง สําเนียงหล่อ ๆ เป็นโสดนำเด้หนอ ออกมาผ้อแฟนเพลง.. *จับไมค์ขึ้นมาตั้งท่าร้องเพลง ดนตรีบรรเลงด้วยลีลามันส์ ๆ ส่งเสียงเพลงไปให้แฟน ๆ สุขสันต์ มาม่วนนำกัน  มาเด้อครับเด้อ (อ่ะมาเด้อครับเด้อ) *เข้ามาม่วนหน้าฮ้าน ทุกเทศกาลอ่ะเฮามาได้เจอ  จะงานบุญงานประเพณี ผูกฝ้ายบายศรี น้องพี่ก็มาเจอ  มาตุ้มมาโฮมนำกัน (มาตุ้มมาโฮมนำกัน)  แต่ความม่วนความมันส์ ขาดบ่ได้เด้อ (อ่ะขาดบ่ได้เด้อ) *ซ้ำ* เด๊อนางเด๊อ เด้อเด้อเด้อเด่อนางเด๊อ..เด้อนางเด๊อ  เด้อเด้อเด้อเด้อนางเด่อ..ดีใจที่มาได้เจอ (อ่ะดีใจที่มาได้เจอ) ขอนำเสนอนักฮ้องมักม่วน หน้าตาดียังบ่มีแฟน  แต่บ่ขาดแคลนล่ะเสียงแคนม่วน ๆ มาเต้นกันให้ฝุ่นตลบอบอวล  (ม๊าเต้นกันให้ฝุ่นตลบอบอวล) ผู้ใด๋มักม่วนขอเสียงแหน่เด้อ (อ่ะขอเสียงแน่เด้อ) *โอ้ย.. มันแท่แท้ แด่แด๊แดแด เมื่อได้ยินเสียงดนตรี  เห็นเขาเต้นกันก็บอกว่ามันอีหลี บางคนก็แซ่บแซ่บหลายอีหลี  เต้นนำจั๊กที คือสิดีเด้อ(ก็คือสิดีเด้อ)
§มาม่วนนำกันเด้อ เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้