คิดฮอดสิอดเอา คอร์ด - เพชร สหรัตน์

บ่เป็นหยังดอก ให้บอกกับอ้ายโลดสาว แม่นเจ็บกะสิอดเอา แม่นเหงากะสิทำใจ คันเจ้าสิถิ่ม ถิ่มอ้ายไปมีผู้ใหม่ แม่นทรมานปานได๋ แม่นน้ำตาไหลกะซาง ไปโลดเด้อหล่า อ...

-
คอร์ดเพลง คิดฮอดสิอดเอา ของ เพชร สหรัตน์, เนื้อเพลง คิดฮอดสิอดเอา ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง คิดฮอดสิอดเอา ของ เพชร สหรัตน์

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
บ่เป็นหยังดอก ให้บอกกับอ้ายโลดสาว แม่นเจ็บกะสิอดเอา แม่นเหงากะสิทำใจ คันเจ้าสิถิ่ม ถิ่มอ้ายไปมีผู้ใหม่ แม่นทรมานปานได๋ แม่นน้ำตาไหลกะซาง ไปโลดเด้อหล่า อย่ามาห่วงอ้ายคนนี้ เพราะอ้ายมันบ่มีดี สิสู้เขาได้จักอย่าง หากินสืบมื้อ บ่คือสิรุ่งดอกนาง หากเจ้าไปดีมีทาง เด้อนางกะให้เจ้าไป ..คิดอยู่ตลอด ว่าอ้ายนี้ต้องผิดหวัง สักวันต้องน้ำตาพัง ร้าวรวดจนนอนปวดใจ เพราะมีลางบอก ให้พอรู้อยู่นัย ๆ ว่าน้องกำลังมีไผ แทรกใจให้เฮาเหินห่าง ซางหัวอ้ายเถอะ น้องบ่ต้องมาสนใจ สิทุกข์สิยากซำได๋ ตัดใจลืมสาเด้อนาง ขออวยพรให้ เจ้าไปสมหวังทุกอย่าง ส่วนอ้ายนี่เดอเด้อนาง คิดฮอดกะสิอดเอา ..คิดอยู่ตลอด ว่าอ้ายนี้ต้องผิดหวัง สักวันต้องน้ำตาพัง ร้าวรวดจนนอนปวดใจ เพราะมีลางบอก ให้พอรู้อยู่นัย ๆ ว่าน้องกำลังมีไผ แทรกใจให้เฮาเหินห่าง ซางหัวอ้ายเถอะ น้องบ่ต้องมาสนใจ สิทุกข์สิยากซำได๋ ตัดใจลืมสาเด้อนาง ขออวยพรให้ เจ้าไปสมหวังทุกอย่าง ส่วนอ้ายนี่เดอเด้อนาง คิดฮอดกะสิอดเอา
§คิดฮอดสิอดเอา เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง แม่เสือสาว - คณะขวัญใจ

Chord Mae Suea Sao by Khana Khwanchai ตกตะลึงทรวดทรงองค์เอวแม่เอย เย้ายวนชวนให้ฝัน รำพึงรำพันแม่เอย อยากถูกฉีกเนื้อเป็นชิ้นด้วยมือของเธอ นะเธอได้โปรดขยี้ก็คงจะดีไม่น้อย แม่เนื้อกลอย แม่เสือสาวเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ปากว่ามือถึง - วง L.ก.ฮ

Chord Pak Wa Mue Thueng by Wong Ael Ko Ho รู้ว่าเธอหลอก ก็ยอมให้เธอหลอก เพราะว่าฉันรักเธอกว่าใคร รู้ว่ามันเจ็บ ก็ยอมที่จะเจ็บ เพราะว่าฉันรักเธอหมดใจ รู้ว่ามันผิด ก็ยอมที่จะผิด แต่ว่าฉันไม่คิดนอกใจเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เจ้าบ่าวถูกเท - เอกชัย ศรีวิชัย

Chord Chaobao Thuk The by Ek Chai Si Wichai เหมือนฟ้าผ่าหมอม รับซองด้วยมือพี่สั่น อยู่ ๆ น้ำตาก็ไหลพลัน ตาลายมือสั่น พรือโฉ้ ว่าที่เจ้าบ่าว คำนำหน้าก็คือร้อยโท ปล่อยให้พี่ร้องให้โฮ มันเจ็บจนทนไม่ได้เล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง หน้าสุดท้ายของปฏิทิน - Man'r X Bearing

Chord Na Sutthai Khong Patithin by Man'r X Bearing เป็นหน้าสุดท้ายของปฏิทิน ปีนี้ช้ำมาเกือบทั้งปี เรื่องความรักไม่ค่อยจะดี เดือนธันวามันหนาวทุกที พูดเรื่องเคาน์ดาวก็น่าตลก นั่งมองตัวเองที่หน้ากระจก เห็นเธอกับเขารักกับจนข้ามปีเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ส้นตีน - ติ๊ก ชีโร่

Chord Sontin by Tik Chi Ro พาดพิงจนตีนต้องมาทวงสิทธิ์ อย่าคิดว่าตีนนั้นไม่ดี ถ้าไม่มีตีนเดิน มนุษย์ก็ไม่เจริญ อย่าประเมินต่ำไป ตีนนั้นเป็นของสูง ไม่ใช่ของต่ำ หมาข้างบ้านเห่า รำคาญใจใครเข้าก็ด่าเล่นคอร์ดเพลงนี้