บ่ขวางทางอ้าย คอร์ด - หนูนา ทิราพร

หากว่าใจอ้ายนั้นฮักเขา กะไปโลดหนา น้องพร้อมสิยอมอำลา ให้อ้ายโดยดี แม่นสิฮักอ้ายนั้นส่ำใด๋ แม่นสิช้ำกับใจน้องนี้ น้องกะพร้อมยอมพลี ให้อ้ายสมใจ หากว่าใจอ้...

-
คอร์ดเพลง บ่ขวางทางอ้าย ของ หนูนา ทิราพร, เนื้อเพลง บ่ขวางทางอ้าย ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar
-แชร์คอร์ด

เนื้อเพลง บ่ขวางทางอ้าย ของ หนูนา ทิราพร

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
หากว่าใจอ้ายนั้นฮักเขา กะไปโลดหนา น้องพร้อมสิยอมอำลา ให้อ้ายโดยดี แม่นสิฮักอ้ายนั้นส่ำใด๋ แม่นสิช้ำกับใจน้องนี้ น้องกะพร้อมยอมพลี ให้อ้ายสมใจ หากว่าใจอ้ายบ่มีน้อง บ่ต่องกังวล เจ็บส่ำใด๋น้องกะสิทนบนทางหมองไหม้ ขั่นว่าอ้ายนั้นคิดดี สิไปมีเขานั้นคนใหม่ น้องพร้อมสิยอมทำใจ ให้อ้ายแยกทาง เมื่อรักมันร้าง ให้อ้ายแล้วแต่สิหนี น้องพร้อมยอมพลี หัวใจให้ฮักฮ้าง ๆ อยู่ไปก็ฝืนใจกัน ตัดสัมพันธ์คันอ้ายเมินหมาง ให้อ้ายไป ตามทางที่ใจต้องการ หากว่าใจลืมน้องได้ลง กะบ่เป็นหยัง ขอให้ฮักเก่า ๆ พัง ๆ ไร้สิ้นความหวัง เป็นแค่เศษความทรงจำ ที่น้องบ่เคยหักหาญ บ่มีหยัง ทัดทานขวางใจอ้ายเด้อ เมื่อรักมันร้าง ให้อ้ายแล้วแต่สิหนี น้องพร้อมยอมพลี หัวใจให้ฮักฮ้าง ๆ อยู่ไปก็ฝืนใจกัน ตัดสัมพันธ์คันอ้ายเมินหมาง ให้อ้ายไป ตามทางที่ใจต้องการ หากว่าใจลืมน้องได้ลง กะบ่เป็นหยัง ขอให้ฮักเก่า ๆ พัง ๆ ไร้สิ้นความหวัง เป็นแค่เศษความทรงจำ ที่น้องบ่เคยหักหาญ บ่มีหยัง ทัดทานขวางใจอ้ายเด้อ บ่มีหยัง ทัดทานขวางอ้ายดอกเด้อ
§บ่ขวางทางอ้าย เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง สวยงามเสมอ - Billkin

ยังอยู่ในหัวใจ เก็บไว้ทุกภาพจำ ความงดงามที่มี ยังอยู่ตรงนี้ ยังอยู่กับฉันเหมือนเคย ได้อยู่ข้างข้างกัน อยู่ในชีวิตเธอ ช่างมีความหมายเหลือเกิน เธอยังเป็นความสวยงาม ของฉันเสมอเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แอบเก็บความในใจ ไว้ภายในแว่นเรย์แบนสีดำ - TaitosmitH

ฉันจะเก็บข้อความในใจ ให้เป็นความลับต่อไปเสมอ ขอแค่ได้อยู่ภายในชีวิตเธอ เป็นได้เท่านั้น เพราะกลัวว่าวันหนึ่งเธอหายไป ฉันยอมช้ำใจข้างในแทนเธอ ความจริงมันอาจจะไปทำร้ายเธอเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง อะละ อะละ - นายอิ่นคำ

อะละ อะละ มันเป็นจะใด มันเจ็บหัวใจดวงน้อย กอยหาน้องคนงามกู้วัน อะละ อะละ มันเป็นจะใด มายะหัวใจ๋อ้ายไหวสั่น หัวใจ๋บะมีประกั๋น จะยะจะใด อ้ายอยากจะถาม ตั๋วมีแฟนแล้วก๋าเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ปะแล้ดปะแล่น - เบื๊อก (Bueak) ft. เดอะเพอะ

หากตั๋วเปิงใจ๋ อั้นน้องมาเป็นแฟนกั๋น โอ้แม่จอมจันทร์ แล้วจับมือฉันจะพาไป จะบอกแม่อุ้ย กับไอ้ทุยในนาของฉัน ว่า คน ๆ นั้น ในใจของฉัน ก็คือเธอ เชื่อใจได้เลยเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง อ้ายนี้ยังกอยอยู่ - เบื๊อก (Bueak) ft. จินต์จล,สันดุสิต,ศรณ์ศิลป์

กะอยากฮื้อลองบ่าวเหนือ ดูซักกำ จะลำ บ่ลำ ถ้าบ่ลองก็บ่ฮู้ จะไปฟังคำคนอื่น ว่าจะอั้น จะอี้ ถ้าอยากฮื้อดี ตัวน้องนี้ ต้องลองดู บ่ว่าจะเป็น นิมมาน แสงสว่าง กลางเวียงพิงค์เล่นคอร์ดเพลงนี้