บ่ต้องลืมเขา...แต่อย่าเซาฮักอ้าย คอร์ด - เบสท์ ธีระวัฒน์

บ่ต้องลืมเขา แต่อย่าเซาฮักอ้าย คิดฮอดเขาได้ แต่อย่าให้ทำลายฮักเฮา ฮู้ไว้เด้อว่า ทุกเวลาที่คิดฮอดเขา อ้ายพร้อมสิกุมมือเจ้า เอาฮักเฮาเป็นยางลบหน้า อ้ายฮู้...

-
Something Wrong

อยู่ระหว่างการปรับปรุง

เนื้อเพลง บ่ต้องลืมเขา...แต่อย่าเซาฮักอ้าย ของ เบสท์ ธีระวัฒน์

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
อ้ายฮู้อยู่ว่า การลืมหน้าแฟนเก่ามันยาก ถึงแม้ความฮัก สิจบกันไปแบบไม่ค่อยดี สิ่งที่เจ้ากับเขาทำมา อาจต้องใช้เวลาหลายปี กว่าความทรงจำที่มี จะเลือนหายไป บ่เป็นหยังหล่า อ้ายบ่ว่าหัวใจเจ้าเลย อ้ายเองก็เคยเป็นคือเจ้าบ่ต้องหวั่นใจ ลบหน้าเขาบ่ออก ก็บ่เป็นหยังดอกคนไค ขอแค่น้องมั่นใจ ฮักใหม่ของเฮา * บ่ต้องลืมเขา แต่อย่าเซาฮักอ้าย คิดฮอดเขาได้ แต่อย่าให้ทำลายฮักเฮา ฮู้ไว้เด้อว่า ทุกเวลาที่คิดฮอดเขา อ้ายพร้อมสิกุมมือเจ้า เอาฮักเฮาเป็นยางลบหน้า ** อ้ายฮู้อยู่ว่า การลืมหน้าแฟนเก่าบ่ง่าย ทุกข์ของหัวใจ จึงเทให้ใจเจ้าเรื่อยมา คิดฮอดเขาอยู่บ่ ยังแคร์เขาอ้ายบ่ว่า ถึงวันที่ฮักเข้าตา คงลืมหน้าเขาได้บ่โดน (ซ้ำ *, **)
§บ่ต้องลืมเขา...แต่อย่าเซาฮักอ้าย เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้
, , คอร์ดเพลง, , ฝึกกีต้าร์เพลง บ่ต้องลืมเขา...แต่อย่าเซาฮักอ้าย ง่าย ๆ, เนื้อเพลง บ่ต้องลืมเขา แต่อย่าเซาฮักอ้าย