หงอยเหงา (แอบอีสาน) คอร์ด - เสนาหอย

เฮ็ดโดตามสบาย คือทุกเกือ บ่มีทุกข์ฮ้อนอันใด พอดนตรีเริ่มหย่าว เพลงเฮาคุ้นเคย เฮาเองก็ฮ่ำฮ้องไป เถิงคล้าย ๆ สิบ่เป็นหยังจั๊กหน่อย แต่พอมองดูคนที่เขามีไผ ...

-
Something Wrong

อยู่ระหว่างการปรับปรุง

เนื้อเพลง หงอยเหงา (แอบอีสาน) ของ เสนาหอย

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
เฮ็ดโดตามสบาย คือทุกเกือ บ่มีทุกข์ฮ้อนอันใด พอดนตรีเริ่มหย่าว เพลงเฮาคุ้นเคย เฮาเองก็ฮ่ำฮ้องไป เถิงคล้าย ๆ สิบ่เป็นหยังจั๊กหน่อย แต่พอมองดูคนที่เขามีไผ แม้นว่ามีผู้คนซิฮุมตุ้มอยู่ ยังหลอยเหงาในใจ * ยามใดซิมีไผ ไผจักคนที่เป็นของเฮา ยามใดซิมีไผ ไผจักคนเนอะที่ฮักเฮา เท่านี้ที่ต้องการ ขอเกินไปหม่องใด๋ ยามใดซิมีไผ ไผจักคนที่เคียงข้างเฮา แค่อยากจะมี คนที่เฮ็ดให้ใจบ่ต้องเหงา บ่ฮู้ต้องยามใด คือมันยังห่างไกล นาฬิกาเวลาฮองก่อเที่ยงคืน ผู้คนก็หลายหลาย พอดนตรีเริ่มหย่าวเพลงให้เต้นกัน ไผ ๆ เขาก็เต้นไป ยิ้มและทักทายกับคนฮู้จัก แต่คงบ่มีไผลึกซึ้งใจเฮา ทั้งที่ผู้คนก็ฮุมตุ้มอยู่ ยังหลอยคึดเบา ๆ (ซ้ำ *)
(ซ้ำ *) บ่ฮู้ต้องยามใด คือมันยังห่างไกล
§หงอยเหงา (แอบอีสาน) เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้
, , คอร์ดเพลง, คอร์ดเพลง หงอยเหงา (แอบอีสาน) online, , เนื้อเพลง หงอยเหงา (แอบอีสาน) คอร์ด