บังเอิญติดดิน คอร์ด - อัสนี วสันต์

ไม่ยากเย็น ไม่เป็นปัญหา บังเอิญเกิดมา พูดจาเข้าใจ ทำงงทำงาน เบิกบานเรื่อยไป บังเอิญพอใจ บังเอิญติดดิน บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บั...

-
คอร์ดเพลง บังเอิญติดดิน ของ อัสนี วสันต์, เนื้อเพลง บังเอิญติดดิน ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง บังเอิญติดดิน ของ อัสนี วสันต์

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
ไม่ยากเย็น ไม่เป็นปัญหา บังเอิญเกิดมา พูดจาเข้าใจ ทำงงทำงาน เบิกบานเรื่อยไป บังเอิญพอใจ บังเอิญติดดิน บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ ติดดิน (บังเอิญติดดิน ได้ยินบ้างไหม บังเอิญพอใจ บังเอิญ ติดดิน) บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ ไม่บอกไม่รู้ ไม่ดูไม่เห็น บังเอิญก็เป็น เช่นดังใคร ๆ ดิบดิบไม่มี ผักชีพริกไทย บังเอิญพอใจ บังเอิญติดดิน บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ เดินเดินติดดิน เดินติดดิน เดินติดดิน ก็กินข้าวแกง กินข้าวแกง กินข้าวแกง กินข้าวแกง ก็เดินติดดิน เดินติดดิน เดินติดดิน เดินติดดิน ก็กินข้าวแกง กินข้าวแกง กินข้าวแกง กินข้าวแกง ก็บังเอิญเหมือนดังใคร ๆ บังเอิญพอใจ บังเอิญติดดิน (บังเอิญเหมือนดังใคร ๆ บังเอิญพอใจ บังเอิญติดดิน) ถูกด่าถูกไป ไม่เป็นปัญหา บังเอิญเกิดมา คิดว่าได้พร เลิกงานชื่นใจ ย่องไปงัดกลอน บังเอิญบังอร ตื่นนอนขึ้นมา นอน นอน นอน นอน นอน นอน นอน นอน (บังเอิญติดดิน ได้ยินบ้างไหม บังเอิญพอใจ บังเอิญติดดิน) บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ ติดดิน บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ บังเอิญ ติดดิน
§บังเอิญติดดิน เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้
, คอร์ดเพลง, , ดาวน์โหลด เพลง บังเอิญ ติด ดิน, เนื้อเพลง บังเอิญ ติด ดิน, เพลงบังเอิญติดดิน อัสนี วสันต์