สุดท้ายคืออ้ายเจ็บ คอร์ด - มนต์แคน แก่นคูน

โอ่ โอ โอ่ โอ้.. ใจอ้ายสิขาด เจ็บคักขนาด จนบ่อยากพ้อหน้าไผ พึ่งมักสาวเป็น ก็ถูกเกณฑ์เข้ากรมช้ำใจ ตัดผมล้างซวยยามพ่าย น้ำตายังไหลคือเก่า อ้ายบ่เคยเรียน ว...

-
Something Wrong

อยู่ระหว่างการปรับปรุง

เนื้อเพลง สุดท้ายคืออ้ายเจ็บ ของ มนต์แคน แก่นคูน

อัลบั้ม : 20 ปี แกรมมี่โกลด์ เพลงของฉัน เพลงของเธอ เพลงของเรา ชุดที่ 1
หากคำว่าฮัก ของเฮาเขียนด้วยกระดาษ ถ้าน้องทำขาด อ้ายคงบ่เจ็บปานได๋ แต่คำว่าฮัก น้องเขียนลงบนใจอ้าย แล้วให้ทุกอย่างเขาไป ใจอ้ายเลยเจ็บอีหลี ก้มหน้ามองดิน กลืนกินน้ำตาแพ้พ่าย เขี่ยหาเข็มเย็บหัวใจ เผื่อมีใครทำหล่นตรงนี้ แกล้งเดินตากฝนเพื่ออำพรางน้ำตาที่มี เป็นหยังคนหน้าตาดี อย่างน้องนี้เป็นคนใจร้าย * โอ่ โอ โอ่ โอ้.. ใจอ้ายสิขาด เจ็บคักขนาด จนบ่อยากพ้อหน้าไผ พึ่งมักสาวเป็น ก็ถูกเกณฑ์เข้ากรมช้ำใจ ตัดผมล้างซวยยามพ่าย น้ำตายังไหลคือเก่า ** อ้ายบ่เคยเรียน วิชาอกหักกะศาสตร์ ก็เลยไร้ความสามารถ รับมือกับคำว่าเหงา บ่เป็นอันกินอันนอน ย้อนใจอ้ายมัวแต่เศร้า แค่ลมความคิดฮอดเบา ๆ พัดโดนหัวใจ ก็เจ็บเกินทน.... (ซ้ำ *, **)
§สุดท้ายคืออ้ายเจ็บ เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้
, คอร์ดเพลง, , สุดท้ายคืออ้ายเจ็บ คอร์ด, สุดท้ายคืออ้ายเจ็บ ตรี, สุดท้ายคืออ้ายเจ็บ เนื้อเพลง