อยากโทรหาใจจิขาด คอร์ด - อั้ม นันทิยา

ก็คิดว่าคนลืมกัน คิดว่าสำคัญบ่พอ ก็อายเป็นตัวละน้อ เลยบ่ฮู้สิเฮ็ดจังใด๋ อยากโทรหาใจสิขาด อยากฟังเสียงยามหวั่นไหว อยากโทรหาใจสิขาด อยากฮู้ว่าอ้ายอยู่ใส ก...

-
คอร์ดเพลง อยากโทรหาใจจิขาด ของ อั้ม นันทิยา, เนื้อเพลง อยากโทรหาใจจิขาด ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar
-แชร์คอร์ด

เนื้อเพลง อยากโทรหาใจจิขาด ของ อั้ม นันทิยา

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
วันนี้อ้ายโทรมา ถามว่าน้องเป็นหยังคือเงียบไป บ่มีข้อความ บ่โทรทักทายเหมือนเคย ส่างเว้า ไปเป็นหนออ้าย ผู้ใดกันแน่เงียบเฉย โทรไปหลายครั้งบ่รับสายเลย ลืมแล้วบ่ * ก็คิดว่าคนลืมกัน คิดว่าสำคัญบ่พอ ก็อายเป็นตัวละน้อ เลยบ่ฮู้สิเฮ็ดจังใด๋ ** อยากโทรหาใจสิขาด อยากฟังเสียงยามหวั่นไหว อยากโทรหาใจสิขาด อยากฮู้ว่าอ้ายอยู่ใส ก็กลัวจะรบกวนผู้คนงานหลาย เลยบ่กล้าโทรไป ได้แต่คอย (ทั้งที่ใจคิดฮอด) ดีใจที่อ้ายโทรมา หวังว่าต่อไปนี้คงบ่ลืม ปล่อยคนทางนี้ คิดมากจนซึมเหม่อลอย อย่าส่งติดต่อยากหลาย เป็นไผก็ต้องใจน้อย แค่หลอกให้หวังหรือยังให้คอย บอกกันได้บ่
§อยากโทรหาใจจิขาด เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง สวยงามเสมอ - Billkin

ยังอยู่ในหัวใจ เก็บไว้ทุกภาพจำ ความงดงามที่มี ยังอยู่ตรงนี้ ยังอยู่กับฉันเหมือนเคย ได้อยู่ข้างข้างกัน อยู่ในชีวิตเธอ ช่างมีความหมายเหลือเกิน เธอยังเป็นความสวยงาม ของฉันเสมอเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แอบเก็บความในใจ ไว้ภายในแว่นเรย์แบนสีดำ - TaitosmitH

ฉันจะเก็บข้อความในใจ ให้เป็นความลับต่อไปเสมอ ขอแค่ได้อยู่ภายในชีวิตเธอ เป็นได้เท่านั้น เพราะกลัวว่าวันหนึ่งเธอหายไป ฉันยอมช้ำใจข้างในแทนเธอ ความจริงมันอาจจะไปทำร้ายเธอเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง อะละ อะละ - นายอิ่นคำ

อะละ อะละ มันเป็นจะใด มันเจ็บหัวใจดวงน้อย กอยหาน้องคนงามกู้วัน อะละ อะละ มันเป็นจะใด มายะหัวใจ๋อ้ายไหวสั่น หัวใจ๋บะมีประกั๋น จะยะจะใด อ้ายอยากจะถาม ตั๋วมีแฟนแล้วก๋าเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ปะแล้ดปะแล่น - เบื๊อก (Bueak) ft. เดอะเพอะ

หากตั๋วเปิงใจ๋ อั้นน้องมาเป็นแฟนกั๋น โอ้แม่จอมจันทร์ แล้วจับมือฉันจะพาไป จะบอกแม่อุ้ย กับไอ้ทุยในนาของฉัน ว่า คน ๆ นั้น ในใจของฉัน ก็คือเธอ เชื่อใจได้เลยเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง อ้ายนี้ยังกอยอยู่ - เบื๊อก (Bueak) ft. จินต์จล,สันดุสิต,ศรณ์ศิลป์

กะอยากฮื้อลองบ่าวเหนือ ดูซักกำ จะลำ บ่ลำ ถ้าบ่ลองก็บ่ฮู้ จะไปฟังคำคนอื่น ว่าจะอั้น จะอี้ ถ้าอยากฮื้อดี ตัวน้องนี้ ต้องลองดู บ่ว่าจะเป็น นิมมาน แสงสว่าง กลางเวียงพิงค์เล่นคอร์ดเพลงนี้
, , คอร์ดกีต้าร์ อยากโทรหาใจจิขาด แบบง่ายๆ, คอร์ดเพลง, , เว็บคอร์ดกีต้าร์