อยากโทรหาใจจิขาด คอร์ด - อั้ม นันทิยา

ก็คิดว่าคนลืมกัน คิดว่าสำคัญบ่พอ ก็อายเป็นตัวละน้อ เลยบ่ฮู้สิเฮ็ดจังใด๋ อยากโทรหาใจสิขาด อยากฟังเสียงยามหวั่นไหว อยากโทรหาใจสิขาด อยากฮู้ว่าอ้ายอยู่ใส ก...

-
คอร์ดเพลง อยากโทรหาใจจิขาด ของ อั้ม นันทิยา, เนื้อเพลง อยากโทรหาใจจิขาด ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง อยากโทรหาใจจิขาด ของ อั้ม นันทิยา

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
วันนี้อ้ายโทรมา ถามว่าน้องเป็นหยังคือเงียบไป บ่มีข้อความ บ่โทรทักทายเหมือนเคย ส่างเว้า ไปเป็นหนออ้าย ผู้ใดกันแน่เงียบเฉย โทรไปหลายครั้งบ่รับสายเลย ลืมแล้วบ่ * ก็คิดว่าคนลืมกัน คิดว่าสำคัญบ่พอ ก็อายเป็นตัวละน้อ เลยบ่ฮู้สิเฮ็ดจังใด๋ ** อยากโทรหาใจสิขาด อยากฟังเสียงยามหวั่นไหว อยากโทรหาใจสิขาด อยากฮู้ว่าอ้ายอยู่ใส ก็กลัวจะรบกวนผู้คนงานหลาย เลยบ่กล้าโทรไป ได้แต่คอย (ทั้งที่ใจคิดฮอด) ดีใจที่อ้ายโทรมา หวังว่าต่อไปนี้คงบ่ลืม ปล่อยคนทางนี้ คิดมากจนซึมเหม่อลอย อย่าส่งติดต่อยากหลาย เป็นไผก็ต้องใจน้อย แค่หลอกให้หวังหรือยังให้คอย บอกกันได้บ่
§อยากโทรหาใจจิขาด เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง แม่เสือสาว - คณะขวัญใจ

Chord Mae Suea Sao by Khana Khwanchai ตกตะลึงทรวดทรงองค์เอวแม่เอย เย้ายวนชวนให้ฝัน รำพึงรำพันแม่เอย อยากถูกฉีกเนื้อเป็นชิ้นด้วยมือของเธอ นะเธอได้โปรดขยี้ก็คงจะดีไม่น้อย แม่เนื้อกลอย แม่เสือสาวเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ปากว่ามือถึง - วง L.ก.ฮ

Chord Pak Wa Mue Thueng by Wong Ael Ko Ho รู้ว่าเธอหลอก ก็ยอมให้เธอหลอก เพราะว่าฉันรักเธอกว่าใคร รู้ว่ามันเจ็บ ก็ยอมที่จะเจ็บ เพราะว่าฉันรักเธอหมดใจ รู้ว่ามันผิด ก็ยอมที่จะผิด แต่ว่าฉันไม่คิดนอกใจเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เจ้าบ่าวถูกเท - เอกชัย ศรีวิชัย

Chord Chaobao Thuk The by Ek Chai Si Wichai เหมือนฟ้าผ่าหมอม รับซองด้วยมือพี่สั่น อยู่ ๆ น้ำตาก็ไหลพลัน ตาลายมือสั่น พรือโฉ้ ว่าที่เจ้าบ่าว คำนำหน้าก็คือร้อยโท ปล่อยให้พี่ร้องให้โฮ มันเจ็บจนทนไม่ได้เล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง หน้าสุดท้ายของปฏิทิน - Man'r X Bearing

Chord Na Sutthai Khong Patithin by Man'r X Bearing เป็นหน้าสุดท้ายของปฏิทิน ปีนี้ช้ำมาเกือบทั้งปี เรื่องความรักไม่ค่อยจะดี เดือนธันวามันหนาวทุกที พูดเรื่องเคาน์ดาวก็น่าตลก นั่งมองตัวเองที่หน้ากระจก เห็นเธอกับเขารักกับจนข้ามปีเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ส้นตีน - ติ๊ก ชีโร่

Chord Sontin by Tik Chi Ro พาดพิงจนตีนต้องมาทวงสิทธิ์ อย่าคิดว่าตีนนั้นไม่ดี ถ้าไม่มีตีนเดิน มนุษย์ก็ไม่เจริญ อย่าประเมินต่ำไป ตีนนั้นเป็นของสูง ไม่ใช่ของต่ำ หมาข้างบ้านเห่า รำคาญใจใครเข้าก็ด่าเล่นคอร์ดเพลงนี้