ที่ 1 ไม่ต้องที่ 2 ไม่เอา คอร์ด - น้ำพุ สารวัล

ล่ะเป็นที่หนึ่งนั้นบ่ต้อง ถึงให้เป็นที่สอง กะบ่ต้องดอกคุณพี่ ล่ะน้องนี้เจ็บอยู่ดี อ้ายไปมีผู้ใหม่ซ้อน ยังมาอ้อนว่าฮักหลาย มันบ่ดีเด้ออ้าย สิมีใหม่สิมีสอ...

-
คอร์ดเพลง ที่ 1 ไม่ต้องที่ 2 ไม่เอา ของ น้ำพุ สารวัล, เนื้อเพลง ที่ 1 ไม่ต้องที่ 2 ไม่เอา ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง ที่ 1 ไม่ต้องที่ 2 ไม่เอา ของ น้ำพุ สารวัล

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
ล่ะเป็นที่หนึ่งนั้นบ่ต้อง ถึงให้เป็นที่สอง กะบ่ต้องดอกคุณพี่ ล่ะน้องนี้เจ็บอยู่ดี อ้ายไปมีผู้ใหม่ซ้อน ยังมาอ้อนว่าฮักหลาย มันบ่ดีเด้ออ้าย สิมีใหม่สิมีสอง น้องยอมน้ำตานอง บ่เป็นรองบ่เป็นน้อย ใจลอยคอยรอ กับต้องพ้อคนฮักนอกใจ อ้ายไปมีสาวใด ปล่อยให้น้อยคอยถ้า รออ้ายหวนคืน กลับต้องกลืนน้ำตา หยุดสาเด้ออ้ายจ๋า จะมาบอกว่าขอมีอีกคน อ้ายอ้างเหตุผล ให้เขาเป็นร้องให้น้องตัวจริง พูดจากใจจริง ๆ อกลูกผู้หญิงที่ไหนก็หม่น บ่ได้มีอ้าย เพียงคนเดยวยมอน้ำตาหล่น บ่ขอเป็นคน ใช้ผู้ชายร่วมชายคาใคร คั่นเขาใช่เอาอกเอกใจอ้ายได้ซุอย่าง คั่นเขาใช่เอาอกเอกใจอ้ายได้ซุอย่าง ถิ่มมันสา อีนางผู้นี่ อย่าได้มีห่วงหาน้องนี่หนา มันเปิดอิ่มคักหลาย คนสาธยายว่าอ้ายมีหลายบ้าน เอาคนนั้นให้จบกันสาพี่ วิธีการของอ้ายอย่ามาใช้กับนาง ที่หนึ่งไม่หวัง ที่สองไม่ไหวหรอกพี่ ที่สามที่สี่ เดี๋ยวมีตามมาบ่เว้น ผู้ชายไม่พอ ก็ยังไม่พอชัดเจน เฟสไลน์ก็เห็น หยอกสาวอยู่เป็นอาจิน ชินอิน้อง ซะตาหม่นหมองมาดนแล้วมันหน่าย ชินอิน้อง ซะตาหม่นหมองมาดนแล้วมันหน่าย อันผู้ชายมีหลายคักพี่ บ่มีอ้ายบ่เหงา เจ็บพันเท่ากะยังฮักศักดิ์ศรี บ่เป็นนารีที่สองรองแชมป์ เอาแก้มบาง ๆ ถอยห่างจากทางฮักเฮา เก็บเอาเสื้อผ้ายัดลงกระเป๋า ให้อ้ายกับเขาหวานชื่น ชีวิตชาตินี้ น้องสิไปฝากไว้กับผู้อื่น พี่ไม่ต้องขมขื่น ให้เขาหมายปองเพียงน้องคนเดียว เหลียวกลับนับความหมองเศร้า เหลียวกลับนับความหมองเศร้า ฮักเฮาถือเป็นทางผ่าน สุขสันต์กับเขาสาอ้าย ใจน้องนิแม่นหม่นหมอง ที่หนึ่งไม่ต้องที่สองไม่ได้ ขอเผยลาใจ ไปนอนช้ำ ไปนอนช้ำ
§ที่ 1 ไม่ต้องที่ 2 ไม่เอา เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง สวยงามเสมอ - Billkin

ยังอยู่ในหัวใจ เก็บไว้ทุกภาพจำ ความงดงามที่มี ยังอยู่ตรงนี้ ยังอยู่กับฉันเหมือนเคย ได้อยู่ข้างข้างกัน อยู่ในชีวิตเธอ ช่างมีความหมายเหลือเกิน เธอยังเป็นความสวยงาม ของฉันเสมอเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แอบเก็บความในใจ ไว้ภายในแว่นเรย์แบนสีดำ - TaitosmitH

ฉันจะเก็บข้อความในใจ ให้เป็นความลับต่อไปเสมอ ขอแค่ได้อยู่ภายในชีวิตเธอ เป็นได้เท่านั้น เพราะกลัวว่าวันหนึ่งเธอหายไป ฉันยอมช้ำใจข้างในแทนเธอ ความจริงมันอาจจะไปทำร้ายเธอเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง อะละ อะละ - นายอิ่นคำ

อะละ อะละ มันเป็นจะใด มันเจ็บหัวใจดวงน้อย กอยหาน้องคนงามกู้วัน อะละ อะละ มันเป็นจะใด มายะหัวใจ๋อ้ายไหวสั่น หัวใจ๋บะมีประกั๋น จะยะจะใด อ้ายอยากจะถาม ตั๋วมีแฟนแล้วก๋าเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ปะแล้ดปะแล่น - เบื๊อก (Bueak) ft. เดอะเพอะ

หากตั๋วเปิงใจ๋ อั้นน้องมาเป็นแฟนกั๋น โอ้แม่จอมจันทร์ แล้วจับมือฉันจะพาไป จะบอกแม่อุ้ย กับไอ้ทุยในนาของฉัน ว่า คน ๆ นั้น ในใจของฉัน ก็คือเธอ เชื่อใจได้เลยเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง อ้ายนี้ยังกอยอยู่ - เบื๊อก (Bueak) ft. จินต์จล,สันดุสิต,ศรณ์ศิลป์

กะอยากฮื้อลองบ่าวเหนือ ดูซักกำ จะลำ บ่ลำ ถ้าบ่ลองก็บ่ฮู้ จะไปฟังคำคนอื่น ว่าจะอั้น จะอี้ ถ้าอยากฮื้อดี ตัวน้องนี้ ต้องลองดู บ่ว่าจะเป็น นิมมาน แสงสว่าง กลางเวียงพิงค์เล่นคอร์ดเพลงนี้
, คอร์ดเพลง, , ตารางคอร์ดกีต้าร์โปร่ง, อยากได้ คอร์ดเพลง ที่ 1 ไม่ต้องที่ 2 ไม่เอา, เล่นกีต้าร์ เพลงที่ 1 ไม่ต้องที่ 2 ไม่เอา