บ่ขวางทางอ้าย คอร์ด - อาม ชุติมา

เจ็บทุกครั้ง ยามเห็นอ้ายโพสถึงเขา แม้ว่าเฮา บ่ได้เป็นอีหยังกัน เขาเป็นคนเฮ็ดให้อ้ายเปลี่ยนใจ อ้ายจึงบอกเลิกน้องในวันนั้น เขาสำคัญ แตกต่างจากน้อง คิดอยู่...

-
คอร์ดเพลง บ่ขวางทางอ้าย ของ อาม ชุติมา, เนื้อเพลง บ่ขวางทางอ้าย ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง บ่ขวางทางอ้าย ของ อาม ชุติมา

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
เจ็บทุกครั้ง ยามเห็นอ้ายโพสถึงเขา แม้ว่าเฮา บ่ได้เป็นอีหยังกัน เขาเป็นคนเฮ็ดให้อ้ายเปลี่ยนใจ อ้ายจึงบอกเลิกน้องในวันนั้น เขาสำคัญ แตกต่างจากน้อง คิดอยู่ในใจ ว่าสิเฮ็ดให้อ้ายกับเขาเลิกกัน ได้แต่ห้ามหัวใจเจ้าของ บอกตัวเองว่าอย่า เรื่องความหลัง เก็บไว้ในใจ อย่าให้มันแสดงออกมา อย่าให้เขาฮู้ว่า เฮายังฮักเขาอยู่เบิดใจ ได้แต่ปั้นหน้ายิ้มใส่ ถามไถ่กับเขาคนนั้น แต่ความจริงฉัน เก็บอาการจนแทบบ่ไหว อยากลืมความเก่าความหลัง ที่เฮาสอง เคยฮักเคยแพงกันส่ำใด๋ แต่ลืมบ่ได้ ว่าอ้ายคือคนสำคัญ คือว่าละน้อ เขางามเขารวยกว่าน้อง ถึงเฮาคบกันไป ความสุขกะคงบ่ยัง ดีแล้วละ ที่อ้ายเลือกเขา ดีกว่าคบกับคนเปื้อนฝัน คนคือน้องขอไปตามทาง บ่ขวางทางอ้าย ได้แต่ปั้นหน้ายิ้มใส่ ถามไถ่กับเขาคนนั้น แต่ความจริงฉัน เก็บอาการจนแทบบ่ไหว อยากลืมความเก่าความหลัง ที่เฮาสอง เคยฮักเคยแพงกันส่ำใด๋ แต่ลืมบ่ได้ ว่าอ้ายคือคนสำคัญ น้องขอไปตามทาง บ่ขวางทางอ้าย
§บ่ขวางทางอ้าย เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้
, คอร์ดเพลง, , ตารางคอร์ดกีต้าร์เบื้องต้น, เพลง บ่ขวางทางอ้าย, เว็บคอร์ดเพลง บ่ขวางทางอ้าย กีต้าร์