สิเอาน้องบ่ คอร์ด - ติ๊ก อัญชลี

แค่อยากสิถาม อ้ายสิเอาน้องบ่ น้องแค่อยากถาม ถึงความในใจ อ้ายคิดจั่งได๋ กับฮักเฮาสอง อ้ายคิดเป็นเพื่อน หรือว่าเป็นคู่ครอง ให้คำตอบน้อง ก่อนที่จะสายไป หาก...

-
คอร์ดเพลง สิเอาน้องบ่ ของ ติ๊ก อัญชลี, เนื้อเพลง สิเอาน้องบ่ ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง สิเอาน้องบ่ ของ ติ๊ก อัญชลี

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
แค่อยากสิถาม อ้ายสิเอาน้องบ่ น้องแค่อยากถาม ถึงความในใจ อ้ายคิดจั่งได๋ กับฮักเฮาสอง อ้ายคิดเป็นเพื่อน หรือว่าเป็นคู่ครอง ให้คำตอบน้อง ก่อนที่จะสายไป หากอ้ายบ่ฮัก ก็ขอคำชี้แจง คนอื่นรอแซง จองคิวห้องใจ อย่าปล่อยให้น้อง อยู่เหงาเดียวดาย มันเจ็บรู้ไหม หัวใจคนรอ สิเอาบ่เอาก็เว้ามาไว ๆ อย่าปล่อยเลยผ่านไป คือของตายแท้หนอ อยากฮู้อ้ายสิเอา สิเอา สิเอากันบ่ น้องนี้กะสิถ่า สิถ่า สิถ่า เฝ้ารอ ให้ฟ้าวมาขอ อย่าปล่อยให้น้องรอนาน น้องแค่อยากถาม ถึงความในใจ อ้ายคิดจั่งได๋ กับฮักเฮาสอง อ้ายคิดเป็นเพื่อน หรือว่าเป็นคู่ครอง ให้คำตอบน้อง ก่อนที่จะสายไป หากอ้ายบ่ฮัก ก็ขอคำชี้แจง คนอื่นรอแซง จองคิวห้องใจ อย่าปล่อยให้น้อง อยู่เหงาเดียวดาย มันเจ็บรู้ไหม หัวใจคนรอ สิเอาบ่เอาก็เว้ามาไว ๆ อย่าปล่อยเลยผ่านไป คือของตายแท้หนอ อยากฮู้อ้ายสิเอา สิเอา สิเอากันบ่ น้องนี้กะสิถ่า สิถ่า สิถ่า เฝ้ารอ ให้ฟ้าวมาขอ อย่าปล่อยให้น้องรอนาน สิเอาบ่เอาก็เว้ามาไว ๆ อย่าปล่อยเลยผ่านไป คือของตายแท้หนอ อยากฮู้อ้ายสิเอา สิเอา สิเอากันบ่ น้องนี้กะสิถ่า สิถ่า สิถ่า เฝ้ารอ ให้ฟ้าวมาขอ อย่าปล่อยให้น้องรอนาน ให้ฟ้าวมาขอ อย่าปล่อยให้น้องรอนาน 
§สิเอาน้องบ่ เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้
, คอร์ดเพลง, , , เว็บคอร์ดกีต้าร์, เว็บคอร์ดเพลง สิเอาน้องบ่ guitar