ฟังข่าวทิดแก้ว คอร์ด - ไวพจน์ เพชรสุพรรณ

เขาลือว่าเจ้านั้นเป็นสาวแล้ว โอ่โอน้องแก้วโตแล้วหรือนี่.. เมื่อก่อนยังเด็กเล็กนัก ดูไม่น่ารักแหละยวนยี แถมยังตาหยีจริงไหมน้องเอย เขาลือว่าเจ้าเดี่ยวนี้ส...

-
คอร์ดเพลง ฟังข่าวทิดแก้ว ของ ไวพจน์ เพชรสุพรรณ, เนื้อเพลง ฟังข่าวทิดแก้ว ที่มีคอร์ดกีต้าร์, Lyrics with chords guitar

เนื้อเพลง ฟังข่าวทิดแก้ว ของ ไวพจน์ เพชรสุพรรณ

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
เขาลือว่าเจ้านั้นเป็นสาวแล้ว โอ่โอน้องแก้วโตแล้วหรือนี่.. เมื่อก่อนยังเด็กเล็กนัก ดูไม่น่ารักแหละยวนยี แถมยังตาหยีจริงไหมน้องเอย เขาลือว่าเจ้าเดี่ยวนี้สวยแล้ว โอ่โอน้องแก้วอยากเห็นจังเลย เจ้าอยู่ห่างไกลเกินฝัน คงไม่พบกันหรอกน้องเอย อดชวดชมเชยเพราะอยู่ไกลกัน น้องอยู่เมืองจันทร์ พี่อยู่สุพรรณบุรี มันไกลกันเหลือที่ บุญไม่มีหรอกจอมขวัญ อยากขายนาไร่ ขายวัวขายควายมาอยู่ใกล้กัน พี่อยากมาอยู่เมืองจันทร์ แต่บุญพี่นั้น.คงไม่มี.. เขาลือว่าเจ้าจะแต่งงานแล้ว พี่เจอทิดแก้วแกบอกกับพี่ ทิดแก้วแกมาเมื่อวาน แกมาสุพรรณบุรี บอกว่าลำดวนนี้จะแต่งงาน ....ดนตรี.......... น้องอยู่เมืองจันทร์ พี่อยู่สุพรรณบุรี มันไกลกันเหลือที่ บุญไม่มีหรอกจอมขวัญ อยากขายนาไร่ ขายวัวขายควายมาอยู่ใกล้กัน พี่อยากมาอยู่เมืองจันทร์ แต่บุญพี่นั้นคงไม่มี.. เขาลือว่าเจ้าจะแต่งงานแล้ว พี่เจอทิดแก้วแกบอกกับพี่ ทิดแก้วแกมาเมื่อวาน แกมาสุพรรณบุรี บอกว่าลำดวนนี้จะแต่งงาน
§ฟังข่าวทิดแก้ว เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้
, คอร์ดเพลง, , ฝึกกีต้าร์ ด้วยตัวเอง, เนื้อเพลง ฟังข่าวทิดแก้วคอร์ดกีต้าร์, เพลง ฟังข่าวทิดแก้ว