สิทธิ์ของเธอที่จะรักใคร คอร์ด - บิ๊กไบค์ สายลำ

อยู่นำอ้ายสักคราวเด้อ อย่าฟ้าวหนีจากอ้ายไปน้องหล่า ให้เวลาเก็บเศษหัวใจ สักห้านาที อ้ายลืมเจ้าบ่ได้ดอกเด้อ แม้ว่าเธอสิมีคนใหม่ อ้ายบ่พร้อมที่จะทำใจ ให้ลื...

-
Something Wrong

อยู่ระหว่างการปรับปรุง

เนื้อเพลง สิทธิ์ของเธอที่จะรักใคร ของ บิ๊กไบค์ สายลำ

ขอบคุณ ผู้สร้างสรรค์ผลงาน
อยู่นำอ้ายสักคราวเด้อ อย่าฟ้าวหนีจากอ้ายไปน้องหล่า ให้เวลาเก็บเศษหัวใจ สักห้านาที อ้ายลืมเจ้าบ่ได้ดอกเด้อ แม้ว่าเธอสิมีคนใหม่ อ้ายบ่พร้อมที่จะทำใจ ให้ลืมเธอ คึดฮอดมื้อที่เฮาฮัก เจ้าสัญญาว่าสิฮักแต่อ้าย แต่เอาใจที่เคยให้อ้าย นั้นไปให้เขา คำว่าเราก็คงจบลง คำว่าแฟนคงเป็นคนนั้น บอกผู้ชายคนนั้นแล้วกัน ว่าเราเป็นหมู่ ฮู้อยู่ว่าลำบากใจ เฟสกับไลน์ลบอ้ายถิ่มสา ข้อความที่เคยส่งมา ให้บอกเขาว่า ทักมาผิดคน เป็นสิทธิ์ของเธอที่จะรักใคร เป็นสิทธิ์ของอ้ายที่จะต้องเจ็บ แต่อยากให้ฮู้ว่าอ้ายยังเก็บ รูปของเฮาเอาไว้เสมอ หากวันหนึ่ง เธอเสียใจ ปลดบล็อคแล้วทักเฟสมา หาอ้าย อ้ายสิพาอยู่หม่องเก่า อ้ายสิลืมเรื่องราว ที่เฮ็ดให้อ้ายเสียใจ เพราะอ้ายรักเธอ ฮู้อยู่ว่าลำบากใจ เฟสกับไลน์ลบอ้ายถิ่มสา ข้อความที่เคยส่งมา ให้บอกเขาว่า ทักมาผิดคน เป็นสิทธิ์ของเธอที่จะรักใคร เป็นสิทธิ์ของอ้ายที่จะต้องเจ็บ แต่อยากให้ฮู้ว่าอ้ายยังเก็บ รูปของเฮาเอาไว้เสมอ หากวันหนึ่ง เธอเสียใจ ปลดบล็อคแล้วทักเฟสมา หาอ้าย อ้ายสิพาอยู่หม่องเก่า อ้ายสิลืมเรื่องราว ที่เฮ็ดให้อ้ายเสียใจ เพราะอ้ายรักเธอ เพราะอ้ายรักเธอ เพราะอ้ายรักเธอ
§สิทธิ์ของเธอที่จะรักใคร เนื้อเพลง

คอร์ดเพลงอื่น ๆ เพิ่มเติม

คอร์ดเพลง อิจฉาแฟนเจ้า - ลำเพลิน วงศกร

โทษเด้อหล้า ถ้าว่าเจ้าบ่พอใจ อ้ายขอโทษหลาย หากถูกแฟนฮ้ายด้วยสายตา บ่ต้องคิดหลาย แค่อ้ายเผลอมองเจ้าผ่านมา แค่แอบอิจฉา เขาผู้ได้ควงแขนเธอ ได้แต่คิดนำเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง ฮักพอก่ำก่า - ฐา ขนิษ

ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่าง เปื่อนทางหัวใจ ของอ้าย เป็นได้เพียง แค่ดอกไม้ริมทาง ฮักพอ ก่ำก่า บ่มีสิทธิ์ ได้ฮ่วมเฮียง ได้แค่เพียงฮ่วมฮ่างเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง แล้วฉันไม่เจ็บเห้อเธอว่า - ถุงแป้ง ชนกนันท์ Ft. น้ำแข็ง ทิพวรรณ

แล้วฉันไม่เจ็บเห้อ เธอว่า ที่ต้องปล่อยมือเธอไป เห็นน้ำตาฉันหม้ายคนดี รักนี้ฉันต้องจำนน เกิดมาแค่ได้รักกัน ความสุขของฉัน คือการได้เห็นเธอ เติบโตแล้วไปได้ไกล ดั่งที่เธอฝันเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง คืนสิทธิ์ - บุ๊ค ศุภกาญจน์

เธอเป็นอิสระแล้ว ขอให้เธอจงโชคดี ดันทุรังไปก็ไม่ดี ถูกแล้วที่ถอดถอนใจ จากนี้ไม่มี ยัดเยียดความรักให้เธอ อีกต่อไป ฉันเข้าใจ ไม่เป็นไรหรอกเธอ ฉันเคารพสิทธิ์เธออยู่แล้วเล่นคอร์ดเพลงนี้

คอร์ดเพลง เพราะจนเลยต้องเจ็บ - เม้ก อภิสิทธิ์

หอบเอาสังขารเจ้าของ พร้อมกับเหล้าขาว เหน็บใส่ขี้แฮ่ ไปงานดอง อ้ายบ่มีเงินใส่ซอง ให้ดอกเด้อ... มีแต่ใจที่ พัง ๆ แต่บ่เป็นหยัง หลายดอกเด้อ คิดเสียว่าเจ้าบ่เคยเจอ คนซั่วจั่งอ้ายเล่นคอร์ดเพลงนี้